Rituals Ultra Rich Hand Lotion Infinity

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity

Tijdens het opruimen van mijn beautystash kwam ik de Rituals Ultra Rich Hand Lotion Infinity tegen. Inmiddels heeft deze een plekje op mijn nachtkastje gekregen. Iedere avond smeer ik mijn handen er rijkelijk mee in.

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity_1

Rituals Ultra Rich Hand Lotion Infinity.
Oh, herken je dat?! Dat je je gehele tas binnenstebuiten moet eren, omdat je je handcrème niet kunt vinden? Je handtas hoef je vanaf heden niet meer op de kop te houden, want deze handlotion heb je binnen no time gevonden vanwege de rode opvallende kleur. De zogenaamde ‘klikdop’ is doorzichtig.

Op de voorkant staan een aantal gegevens vermeld zoals merknaam, productnaam, de geur en de inhoud. Op de achterkant staat onder andere de ingrediëntenlijst vermeld. Ook staat er in meerdere talen aangegeven wat voor product dit is.

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity_2

De witte substantie is een romige handlotion die zich gemakkelijk laat verdelen over de huid. Doordat deze snel intrekt, heb je geen last van een plakkerig gevoel.

De handlotion bevat de geur Sweet Orange & Japanese Mint. Zodra ik de dop open, komt mij een heerlijke, frisse geur tegemoet die mijn zintuigen op scherp zetten. De mint is sterk aanwezig, maar ik ruik ook een vleugje mandarijn. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik mijn handen onder mijn neus houdt om er even aan te ruiken.

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity_3

Wat zegt Rituals over deze hand lotion?
Masseer deze rijke lotion in voor gehydrateerde handen. Natuurlijke allantoïne maakt uw handen fluweelzacht. Ervaar de geursensatie van Mandarijn en de verkwikkende werking van Japanse munt. Trekt snel in.

Bron: www.rituals.nl

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity_5

Mijn conclusie.
Oeh la la, de geur is té goddelijk voor woorden! Met plezier smeer ik mijn handen er dan ook mee in. Ik vind het fijn dat de handlotion snel intrekt en geen plakkerig gevoel achterlaat. Deze is daardoor zéér geschikt voor overdag wanneer je je handen even snel wilt voorzien van een laagje verzorging / hydratatie.

’s Avonds smeer ik mijn handen er rijkelijk mee in, zodat de lotion ’s nachts goed kan intrekken. Als ik de volgende ochtend wakker word, merk ik dat de handlotion nét niet voedend genoeg is. Mijn handen voelen namelijk nog een tikkeltje droog en trekkerig aan.

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity_6

Nog meer geuren…
Rituals heeft  meer handlotions in het assortiment zitten.

De volgende geuren zijn verkrijgbaar in een tube met een inhoud van 75 ml..
Ginkgo’s Secret
Miracle Balm
Lao Tze
Happy Hands

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity_7

De volgende geuren zijn verkrijgbaar in een pompflacon met een inhoud van 300 ml..
Infinity
Serenity
Imagine
Reflection

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity_8

Verkrijgbaarheid.
Let op! De Rituals Ultra Rich Hand Lotion Infinity is niet meer verkrijgbaar in een rode tube met doorzichtige dop. Deze heeft een make over gekregen. De handlotion is verkrijgbaar in een strakke, chique witte uitziende pompflacon. De inhoud is 300 ml en kost € 13,00.

Rituals-Ultra-Rich-Hand-Lotion-Infinity_10

Welke handcrème gebruik jij momenteel? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’Instagram

Comments

 1. says

  Ik gebruik zelf zwiftsal creme. Die vind ik ook erg fijn werken :). Het is niet echt een handcreme maar toch. Ik heb zelf rituals nog nooit geprobeerd, dus dat ga ik snel een keertje doen!

 2. says

  Wat een heerlijk artikel om et bekijken, met al de rode producten op de foto….ik moest wel een beetje lachen toen je over dat aan je handen ruiken begon, ik herkende het direct….Op het moment doe ik dat ook vaak bij de handcreme die ik nu gebruik, echt grappig dat ik niet de enige ben die dat doet, Zelf ken ik de handcreme van rituals niet, maar het klinkt best prettig in gebruik!

  • Beautyjuf says

   Nee hoor, je bent niet de enige! 😉 Welke handcrème gebruik jij momenteel? Ik ben daar inmiddels erg nieuwsgierig naar.

 3. says

  Ik heb deze ook ooit gehad en ik bleef ook aan mijn handen ruiken 😉 Toch vind ik de groene variant wat fijner, omdat deze net wat vetter is (en mijn handen zijn onwijs droog). Ik wist trouwens niet eens dat de kleine, rode tube uit het assortiment is. Ik vind de nieuwe verpakking van 300 ml altijd zo mooi staan in de keuken, naast de zeep :)

  • Beautyjuf says

   De tube zie ik helaas niet meer staan in ‘mijn’ Rituals Store. Op de site van Rituals kan ik ‘m ook niet vinden. Daarentegen zijn er wel vier nieuwe geuren in tube verkrijgbaar. De groene variant is ook hemels! En, stiekem vind ik die ook een tikkeltje beter.

 4. says

  Wat een fijne review! Ik gebruik eigenlijk allemaal verschillende handcremes ik heb er meerdere op mijn kamer staan en in mijn tas. Dus is maar net welke ik pak
  Liefs Nathalie

  • Beautyjuf says

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ssstt, niet verder vertellen, maar ik heb nog vijf tubes handcrème rondslingeren in mijn appartement.

 5. says

  Mmmm, ergens wel jammer dat het rode tubetje niet meer te koop is. Juist zo handig voor in de tas! Ik heb hetzelfde met Rituals handcreme: de hele tijd ruik ik aan mijn handen, hihi. Heerlijk!

  • Beautyjuf says

   Een tube is inderdaad praktischer voor in de tas dan een pompflacon. Er zijn nog wel vier andere handcrèmes in tube verkrijgbaar.

 6. says

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen rituals producten heb gebruikt haha. Ik heb dus geen idee, maar ik hoor vrijwel alleen positiefs erover! Handcreme is wat mij betreft echt een must have voor in je tas!

 7. says

  Oh die geur klinkt echt verrukkelijk! Jammer dat hij niet hydraterend genoeg is voor ’s nachts, maar voor overdag (en zeker voor in je tas!) klinkt hij perfect geschikt!

 8. says

  De geur lijkt me ook heerlijk. Ik gebruik op dit moment een handcrème van Trind en een sample van essie. De eerste is fijn en trekt ook snel in en heeft een subtiele geur. Die van essie is oke voor noodgevallen, maar zeker geen favoriet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.