Nivea Soft Hydraterende Crème

Nivea Soft Hydraterende Crème Review

Het merk Nivea, wat inmiddels al ruim 100 jaar bestaat, is eigenlijk niet meer weg te denken in deze maatschappij. In ieder huishouden zal waarschijnlijk wel een pot en/of tube van dit merk te vinden zijn. Naast de welbekende Nivea Crème, die in de blauwe pot zit, bestaat er ook Nivea Soft Hydraterende Crème. Als je wilt weten wat de verschillen zijn, lees dan gauw verder!

Nivea Soft Hydraterende Crème

Nivea Soft Hydraterende Crème. 
Nivea Soft is een luchtige crème die je huid zacht en soepel houdt. Het is een multifunctioneel product en geschikt voor het gezicht, handen en lichaam. Je zou het een klein wonderproduct kunnen noemen.

Nivea Soft Hydraterende Crème

De witte pot met blauwe details oogt fris en staat mooi in iedere badkamer. De draaideksel schroef je er gemakkelijk op en af. Als je de pot voor een eerste keer opent, zie je een folie die de substantie beschermt. Persoonlijk vind ik dit erg hygiënisch. Als je deze verwijdert, komt je een heerlijke ‘Nivea-geur’ tegemoet. Deze is zachter en milder dan de Nivea Crème uit de blauwe pot.

Nivea Soft Hydraterende Crème

De licht geparfumeerde Nivea Soft is pH-neutraal, bevat voedende jojoba-olie en vitamine E. De substantie is luchtiger dan de welbekende blauwe pot en hierdoor minder vet en gemakkelijker uit te smeren. Ook trekt het razendsnel in de huid waardoor je meteen je kleren kunt aantrekken.

Nivea Soft Hydraterende Crème

Nivea Soft Hydraterende Crème is verkrijgbaar in verschillende formaten:
een tube met een inhoud van 75 ml.
pot van 200 ml.
pot van 300 ml.

Nivea Soft Hydraterende Crème

Conclusie.
De zachte, welbekende ‘Nivea-geur’ vind ik heerlijk! De Nivea Soft Hydraterende Crème is het gehele jaar door te gebruiken vanwege de niet al te dikke substantie. Al kan ik me indenken dat deze voor sommigen onder ons (including myself) niet voedend genoeg is. In de winter heeft mijn huidje toch een vollere, rijkere substantie nodig. Nivea Soft heb ik al zowel voor mijn lichaam als voor mijn gezicht als nachtcrème gebruikt. De volgende ochtend voelde mijn gezichtshuid heel zacht aan. Nivea Soft is voor mij een multifunctioneel toppertje!

Nivea Soft Hydraterende Crème Review

Verkrijgbaarheid.
De Nivea Soft Hydraterende Crème is verkrijgbaar bij de reguliere drogist en/of supermarkt. De prijzen variëren van € 4,00 – € 5,50. Tip: Nivea is regelmatig in de aanbieding.

Nivea Soft Hydraterende Crème

Ben jij bekend met Nivea Soft Hydraterende Crème? En, waar gebruik je het voor? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’Instagram

Comments

  1. says

    hmmm, ik ken dit product nog niet uit eigen ervaring, wel het andere bekende blauwe blikje en wat andere verzorgingsproducten natuurlijk. De geur van Nivea producten vind ik altijd erg fijn…

    • Beautyjuf says

      Oh ja, de body butters van The Body Shop staan bij mij ook op nummer 1! Al vind ik deze persoonlijk té voedend in de lente en zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.