Essence Longlasting Lipstick 03 Dare to Wear & 14 Adorable Matt!

Essence Longlasting Lipstick 03 Dare to Wear & 14 Adorable Matt

Dat ik verslaafd ben aan de Longlasting Lipsticks van Essence blijkt maar weer eens, want ik heb er maar liefst 9 in mijn bezit. Vandaag laat ik met alle liefde en plezier 03 Dare to Wear en 14 Adorable Matt! aan je zien. Kijk je mee?

Essence Longlasting Lipstick 03 Dare to Wear 14 Adorable Matt Review

Algemene informatie Essence Longlasting Lipstick.
De collectie bestaat uit vijftien tinten waar ik 03 Dare to Wear & nummer 14 Adoroble Matt! van heb gekocht. De hulzen bevatten een matzwarte kleur met in het midden een gekleurde ring. Deze kleur verwijst naar de kleur van de lipstick. Persoonlijk vind ik dit erg handig. Heb je namelijk meerdere lipsticks uit deze lijn in je stash liggen, grijp je nooit mis.
De dop is er gemakkelijk af te halen, maar zit wel stevig op de huls. Je hoort een klik zodra je de dop weer op de huls aanbrengt. De lipstick komt er soepeltjes uit zodra je aan de huls draait. In de lipstick staat ook nog eens de letter ‘E’ van Essence gedrukt. Dat vind ik een leuk detail.

Essence Longlasting Lipstick 03 Dare to Wear 14 Adorable Matt Review

Wat zegt Essence over de Longlasting Lipstick?
Langdurige liefde. Je wordt gewoon echt verliefd op de Longlasting Lipsticks van Essence. De lipsticks geven je lippen urenlang intense kleur zonder ze uit te drogen. Je vindt zeker jouw favoriete kleur. Van felroze en bessenrood tot subtiele nude tinten. Het Essence logo op de lipstick en de matte, zwarte verpakking met een ring van de bijbehorende kleur zijn echte blikvangers!

Bron: www.essence.eu  

Swatches Essence Longlasting Lipstick 03 Dare to Wear 14 Adorable Matt

Boven: 14  Adorable Matt! Onder: 03 Dare to Wear. 

Essence Longlasting Lipstick nr. 03 Dare to Wear. 

Essence Longlasting Lipstick 03 Dare to Wear review

Rood! Dare to Wear is een ietwat donkerrode kleur. Deze heeft een blauwe ondertoon waardoor je tanden optisch witter lijken. De substantie is romig en laat een subtiele glans achter. De lipstick laat zich gemakkelijk verdelen over de lippen. Al lijkt ‘ie hier en daar niet helemaal goed te pakken. ‘Long lasting’ is deze lipstick niet te noemen. Een drankje overleefd deze lipstick nog enigszins, maar na een hapje zul je de lipstick toch echt moeten bijwerken. Als je dit niet doet, loop je met roodomrande lippen rond.

Naamloos

Essence Longlasting Lipstick nr. 14 Adorable Matt! 

Essence Longlasting Lipstick 14 Adorable Matt Review

Adorable Matt is een rode tint met een vleugje roze erdoorheen. Bij mij valt de lipstick op mijn lippen eigenlijk andersom uit: felroze met een vleugje rood erdoorheen. De lipstick brengt ietwat stroef aan en laat zich ook wat moeizaam verdelen. De finish is mat. Hierdoor blijft de lipstick beter op zijn plek zitten. Ook bij deze variant is bijstiften een must. Het gebruik van een lippenbalsem is aan te raden. Deze substantie droogt mijn lippen namelijk wat uit.

Naamloos

Verkrijgbaarheid. 
De Longlasting Lipsticks van Essence zijn in 15 tinten verkrijgbaar. Van (fel)roze tot rood en van nude tot een bessentint. Zelfs zwart! Een lipstick kost € 2,99.

Essence Longlasting Lipstick 03 Dare to Wear 14 Adorable Matt

Wat is jouw mening over de Essence Longlasting Lipsticks? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’Instagram

Comments

 1. says

  De beiden kleuren vind ik echt prachtig, ze staan je erg mooi…zelf draag ik deze ook erg graag, ..Ik ben erg tevreden over de Essence lipsticks, mooi kleuren en ze zijn hun prijsje zeker waard….

  • Beautyjuf says

   Ahh, dankjewel voor je ontzettende lieve reactie! Ik moet ook zeggen dat het goed met me gaat. Ik heb een heerlijke vakantie achter de rug en ben compleet uitgerust. Daarbij komt dat het met mijn gezondheid ook beter gaat. Er zit een kleine vooruitgang in mijn knieën. Ik wist niet dat zoiets veel invloed op een mens kan hebben.

 2. says

  Ik heb zelf ook een aantal lipsticks van Essence, waaronder Dare to wear. Ik vind de kleurtjes en pigmentatie echt helemaal top, longlasting vind ik ze nou niet echt. Maar voor dat prijsje ben ik er wel echt enthousiast over.

 3. says

  Ik vind deze ook enorm fijn van Essence, heb ze ook bijna allemaal! Fijne prijzen, goede pigmentatie en leuke kleuren. Vooral Dare To Wear vind ik gaaf. Past overal bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *