Vakantie!!

Vakantie

Lieve meiden, ik heb een zodanige hectische periode achter de rug dat ik snakte naar vakantie. Gistermiddag half vier trok ik er, letterlijk, de stekker uit. Alle zorgen en stress leken ineens van mijn schouders af te glijden, want vandaag ga ik voor een weekje de hort op.

Enerzijds wordt het een weekje ontspanning, maar anderzijds is het hard werken. Degenen die mijn blog al langer volgen, hebben eens eerder kunnen lezen dat ik aan vrijwilligerswerk doe. Eens per jaar bezorg ik kinderen, waarvan de thuissituatie (minder) goed is, een onvergetelijke kampweek. Het worden lange dagen & korte nachten met een hoop gezelligheid, veel lol en plezier. Een weekje waarin ik alles achter me kan laten en bij kan tanken van een hectische periode.

Helaas is het mij niet gelukt om artikelen vooruit te schrijven. Mijn excuses! Al staan er nog -tig artikelen op mijn blog, dus neem gerust een kijkje in de geschiedenis.

Tot volgende week!

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. Elijzen says

    Fijne en vooral gezellige dagen met de kids Probeer ondanks alle drukte een beetje uitgerust terug te komen en zo niet dan heb je daarna nog een week om bij te tanken Veel plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.