Photo Diary #6 Boete, koophuis perikelen & gebroken neus

Photo Diary Beautyjuf

Wat een ‘pokke’-week..! Sorry voor mijn woordkeuze, maar ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. Het was opgelopen week een opeenstapeling van tegenslagen. Lees en kijk je mee?

Zaterdag 4 juni – Rapporten schrijven en Alice in Wonderland.

Photo Diary Beautyjuf

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van de rapporten voor de kids uit mijn klas. Ik heb de gehele middag achter de laptop gezeten en ben behoorlijk goed opgeschoten :-)

Photo Diary Beautyjuf

’s Avonds werd de film Alice in Wonderland uitgezonden op de BBC. Zo’n geweldige film om naar te kijken!

Zondag 5 juni – Zonnen in het park.

Photo Diary Beautyjuf

Het zonnetje scheen volop, dus ging ik naar het park om te chillen. Ook heb ik nog hele leuke foto’s gemaakt voor een zonnebrandproduct waarvan komende week een review online komt.

Photo Diary Beautyjuf

Na ongeveer een uurtje kwamen er wat druppels naar beneden vallen. Kort erna begon het te onweren en ben ik naar huis gegaan.

Maandag 6 juni – Verkeersovertreding & MAC limited edition Vibe Tribe.

Photo Diary Beautyjuf

Bij thuiskomst lag deze envelop op mij te wachten. Yup, ik heb twee weken geleden een paar kilometertjes te hard gereden. Welgeteld 3 hele kilometertjes. Maar, dat is te hard en dus moet ik betalen (en terecht!).

Photo Diary Beautyjuf

Ik had de nagellak ‘Blazing Hot’ van MAC Vibe Tribe al een paar dagen in huis, maar had er nog geen foto van gemaakt. De review verschijnt op korte termijn op mijn blog. De lipstick ‘Hot Chocolate’ wilde ik ook graag hebben, maar die was uitverkocht :-(

Dinsdagavond 7 juni – Koophuis perikelen…

Photo Diary Beautyjuf

Exact een maand geleden hadden we een eerste bezichtiging bij ons droomhuis. Er moest toen zéér snel gehandeld worden, want de dag erna zouden er nog 6 kijkers, afzonderlijk van elkaar, een bezichtiging hebben. Nadat het bod diezelfde avond was geaccepteerd, kregen we te horen dat er maar liefst 13 gegadigden waren voor betreffend huis. Voor ons voelde dit huis als een lot uit de loterij.
Ongeveer twee weken geleden werd het voorlopig koopcontract getekend. Inmiddels waren we er vier keer geweest en waren we plannen aan het maken van hoe we het wilden gaan inrichten. Over twee maanden zouden we de sleutel krijgen. Kortom, onze liefde voor het huis was al heel groot, maar werd iedere dag nog een beetje groter.
Tot afgelopen dinsdagavond…We kregen te horen dat de tegenpartij de verkoop intrekt. Wat een teleurstelling! Oké, en dat is nog héél zachtjes uitgedrukt. Het is gewoon zo ongelooflijk *piep*!! De afgelopen periode hebben we er zoveel tijd en energie ingestoken (taxatierapport, bouwkundig adviseur laten langskomen, het regelen van een hypotheek, …). We waren zo gelukkig met (de aankoop van) dit huis.
Natuurlijk zijn er nog genoeg andere mooie huizen, maar daar staat ons hoofd momenteel niet naar. Dit moet eventjes een plekje krijgen…

Woensdag 8 juni – Gebroken neus?!

Photo Diary Beautyjuf

Huh, heb ik een gebroken neus?!
Zes weken geleden ben ik een weekje op kamp geweest. Tijdens één van die dagen heb ik een leren voetbal in volle vaart tegen mijn hoofd / neus aangekregen. Ik voelde me onwel worden en dacht dat ik tegen de vlakte ging. Gelukkig is dat niet gebeurd, maar het scheelde niet veel. Meteen heb ik mijn neus gekoeld met ijs. De dagen erna kon ik mijn neus niet aanraken, want ik verging van de pijn.
Na een paar dagen werd de pijn wat dragelijker en trok ik de conclusie dat ‘ie (zwaar) gekneusd was. Toch zat het me ergens niet helemaal lekker. Tijdens het reinigen van mijn gezicht hoorde ik namelijk mijn neus kraken, er groeide een bultje aan de zijkant en sinds vorige week verloopt mijn ademhaling door mijn linkerneusgat minder soepel dan voorheen.
Kortom, ik bracht een bezoekje aan de huisarts. Deze concludeerde dat mijn neus is gebroken (en inmiddels aan het vergroeien is) en ik met spoed naar de KNO-arts moet. Komende week heb ik daar een afspraak. Dan bekijken ze de schade en nemen ze de beslissing of er nog iets aan mijn neus gedaan moet worden.

Donderdag 9 juni – Dino-plaatjes van Albert Heijn.

Photo Diary Beautyjuf

Yup, ik heb een plakboek gekocht voor mijn klas! De kids hebben er hun naam opgeschreven en samen hebben we als doel het boek vol te krijgen. De acties van Albert Heijn zijn altijd zo’n hype. Er zijn echter genoeg ouders die geen boodschappen doen bij de Albert Heijn. Juist voor deze kinderen ben ik dit plakboek gestart. Ik heb er al 8 ingeplakt, yeah!

Photo Diary Beautyjuf

Bij thuiskomst maakte ik een foto in de lift van mijn nieuwe outfit en Adidas sneakers (helaas niet goed zichtbaar op de foto).

Dit weekend staat, wederom, in het teken van rapporten schrijven. Komende week heb ik een lunchdate met een collega op de planning staan en ga ik naar de KNO-arts (waar ik stiekem een beetje tegenop zie…). Wat zijn jouw plannen voor dit weekend? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Jeetje, een gebroken neus.. ik vind het knap dat je überhaupt al zo lang met de pijn rond loopt. Sterkte meid! En wat ontzettend balen van jullie huis. Ik kan me voorstellen dat het een enorme klap is..

 2. says

  Wat BALEN van je huis zeg!!! En dat zoiets ook ‘zomaar’ kan. Je hebt van alles al gedaan, je bent zelfs uit je appartement weg en dan dit! Ik hoop dat het snel beter met jou gaat. Neus + Huis! Dikke kus!

 3. says

  Ah wat een baalweek zeg! Echt balen van het huis, zeker als je al zover in bent en wat rot van je neus! Hopelijk gaat het meevallen bij de KNO arts, ik zou daar ook best tegenop zien.

 4. says

  Jeetje, wat een ***week, ik snap je helemaal. Ik kan me goed voorstellen dat dit niet in de koude kleren gaat zitten. Ik zou ook niet direct zin hebben om op zoek te gaan te gaan naar een ander huis. Veel sterkte bij de kno arts komende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.