Persoonlijke update – ons droompaleis is in zicht

Persoonlijke update - ons droompaleis is in zicht

Woonboulevard Piet Klerkx.

Het aftellen is begonnen! Over ongeveer twee weken krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons huis. Het is een lange zoektocht geweest met veel ups & downs, maar ik denk dat het zo heeft moeten zijn. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het uitzoeken van nieuwe meubels, gordijnen en een vloer voor de bovenverdieping. Een tijdrovende, maar onwijs leuke bezigheid.

Zodra we onze sleutel bij de notaris in ontvangst hebben genomen, gaan we meteen aan de slag met klussen. We hebben een planning van wie wanneer komt schilderen, klussen, behangen, etc. Dit alles zal een aantal weken in beslag nemen alvorens we kunnen verhuizen. Als de planning soepel verloopt, zouden we richting eind oktober kunnen verhuizen.

Ik ben net gestart met een nieuw schooljaar. Tot aan de herfstvakantie heb ik het druk met ouderavonden, studiedagen en een aantal vergaderingen. Dit in combinatie met de voorbereidingen van het huis, het klussen en verhuizen zou het invloed kunnen hebben op mijn blog. Al vind ik dat nu nog moeilijk om in te schatten. Ik doe mijn best om meerdere blogposts in een week te plaatsen, maar mocht dat onverhoopt niet lukken, weten jullie wat hier de reden van is. Overigens zal ik geregeld een update posten op Instagram – Instastories.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. Elijzen says

    Eindelijk dan jullie droomhuis gevonden Nu eerst nog klussen en dan genieten Ik wens jullie heel veel geluk .liefde en gezondheid toe in jullie droom paleis

  2. says

    Wat onwijs spannend allemaal! Zo fijn dat de verhuizing er nu echt aan zit te komen. Heel veel succes met alle verhuisperikelen en met het klussen en geniet ook van de leuke tijd die komen gaat :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.