Instagramaccount @_____marloes_____

Social Media Beautyjuf

Urenlang kan ik rondzwerven op Instagram… Rondneuzen op verscheidene accounts, scrollen door de mooiste foto’s en ‘spieken’ op Instastories. Ik ben al enige tijd actief op mijn account Beautyjuf waarbij ik jullie meeneem op ontdekkingstocht door de wereld van beauty, make-up en nagellak. De laatste tijd begon er iets te knagen…

De laatste tijd begon er iets te knagen… Ik wilde meer lifestyle gerichte foto’s delen zodat mijn account afwisselender zou worden. Ik wiste vrijwel al mijn oude foto’s en startte een ‘nieuwe feed’. Al snel merkte ik aan mezelf dat ik hierin mijn draai niet kon vinden. En, ergens klopte het ook niet. Mijn accountnaam is ‘Beautyjuf’, maar ik deelde een stuk minder beauty-gerelateerde foto’s  dan voorheen.

Vandaar dat ik heb besloten om een tweede account aan te maken waarbij ik mijn (alledaagse) leventje aan je laat zien door de lens van de camera. Het is een gezellige mix tussen beauty, reizen, fashion en … lekker eten.

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je me gaat volgen op mijn ‘privé’-Instagramaccount @_____marloes_____ Hopelijk zie ik je daar!

Liefs Marloes

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *