5x Insta-kiekjes Beautyjuf #3

Insta-kiekjes Beautyjuf

Dagelijks plaats ik één of meerdere foto’s op mijn Instagram-account Beautyjuf met daarbij een kort berichtje. Bij een aantal foto’s die ik plaats, zit meestal een verhaal of een herinnering achter. Deze zijn alleen te lang om erbij te zetten. Vandaar dat ik iedere maand 5 foto’s nog een keer in het zonnetje zet op mijn blog met een wat uitgebreider, persoonlijk verhaal erbij.

♥ Insta-kiekje Beautyjuf – Musical The Lion King Circustheater te Scheveningen.Insta-kiekjes BeautyjufWat is jouw favoriete animatiefilm van Walt Disney? Persoonlijk vind ik The Lion King de meest ontroerende tekenfilm die is uitgebracht. Zowel het verhaal als de muziek vind ik zo ontzettend mooi. Toen ik de film dan ook voor het eerst bekeek, heb ik tranen met tuiten gehuild.

Wat een feestje was het dan ook dat mijn vriend en ik in maart naar de musical The Lion King gingen in het circustheater te Scheveningen. De gehele voorstelling was ik diep onder de indruk van de prachtige kostuums, de zang- en danskunsten. De musical is adembenemend mooi!

♥ Insta-kiekje Beautyjuf – Lunchdate bij Anne & Max te Utrecht.Insta-kiekjes BeautyjufEen vriendin en ik hadden heel wat bij te kletsen, want we hadden elkaar al een tijdje niet gesproken. We wonen niet bij elkaar in de buurt, dus hadden we voor een stad gekozen die voor ons beiden halverwege op de route lag: Utrecht. Een ontzettende mooie en gezellige stad die bruist van de energie!

Nadat we een rondje door de stad hadden gelopen, gingen we bij Anne & Max naar binnen. We bestelden al snel een thee, verse jus en een sandwich met groentechips, nomnomnom! Na een paar uurtjes waren we weer helemaal op de hoogte van elkaars leventje en namen we afscheid van elkaar. Op naar de volgende lunchdate!

♥ Insta-kiekje Beautyjuf – Uit eten met mijn lover.Insta-kiekjes BeautyjufHoe geweldig is het als je terugkomt van een afspraak, elkaar aankijkt en toegeeft dat je beiden geen zin hebt om te koken en vervolgens op de fiets springt om naar De Griek te fietsen?! Ik kan zo genieten van deze onverwachte geluksmomentjes in het leven.

We waren al een aantal jaren niet meer bij een Grieks restaurant geweest, dus het eten smaakte heerlijk! Ik had een vleesgerecht met rijst, kool- en een bonensalade. Wat ik overigens erg geinig vond om te zien, was dat de nummering op de menukaart precies hetzelfde was als een aantal jaren geleden, haha!

♥ Insta-kiekje Beautyjuf – Strijp S Eindhoven.Insta-kiekjes BeautyjufAls ik naar deze foto kijk, krijg ik weer kriebels in mijn buik. Dit was namelijk zo’n relaxte en gezellige lentedag! Eerst gingen we naar een Big Band optreden. Daarna maakten we een wandeling over Strijp S en ploften we neer in de zon op een terras.

Na ongeveer een uurtje spraken we af met een vriend om een hapje te gaan eten. We kozen voor een aantal tapasgerechtjes en een tomatensoep. Daarna hebben we nog een lange tijd in het zonnetje gezeten, gekletst en gelachen. Toen we ’s avonds terug naar huis reden, merkte ik aan mezelf dat ik compleet was opgeladen voor een nieuwe werkweek, heerlijk!

♥ Insta-kiekje Beautyjuf – Koffiezaakje Doppio Espresso Den Bosch. Insta-kiekjes Beautyjuf Na een flinke shopsessie had ik behoefte aan een cappuccino met een flink stuk taart.  Ik heb daar wel vaker behoefte aan, maar ik gebruik graag het excuus dat het pas was na een shopsessie, haha! 😉 Doppio Espresso is een heel gezellig en knus koffiezaakje dat uitkijkt over de winkelstraat.

En dat is, met name op zaterdagmiddag, erg gezellig! Ik genoot van mijn cappuccino, taart en de winkelende mensen buiten op straat. Na een half uurtje mensen te hebben gespot, vervolgde ik mijn shopdag weer naar…

♥ Insta-kiekje Beautyjuf – Shampoobar van Lush. Insta-kiekjes BeautyjufNaar Lush..! Ik wilde namelijk graag eens een shampoobar uitproberen van dit merk, omdat ik dacht dat deze geen SLS zou bevatten. Helaas blijkt dat wel zo te zijn, maar daar vertel ik je in de review, die binnenkort op mijn blog verschijnt, meer over.

Het was moeilijk om een keuze te maken, maar uiteindelijk kocht ik de variant ‘Seanik’. Dit is een knalblauwe shampoobar die je haren voorziet van een enorme boost en tevens ook volume. Laat daar mijn hartje nou net heel wat sneller van te gaan kloppen, haha!

Misschien vind je het leuk om de voorgaande 5x Insta-kiekjes ook te lezen.
5x Insta-kiekjes Beautyjuf #1
5x Insta-kiekjes Beautyjuf #2

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Wat een mooie foto’s allemaal en wat heerlijk om te zien dat je naast je werk ook regelmatig ergens iets gaat eten/drinken of iets leuks onderneemt. Helemaal terecht natuurlijk :) Van die foto bij Lush word ik helemaal hebberig. En The Lion King lijkt mij echt prachtig! Misschien ga ik daar ook nog eens naartoe.

 2. says

  Het is eindelijk weer tijd voor terrasjes inclusief hapjes en drankjes :) Zo gezellig! Strijp S vind ik ook altijd erg gezellig, snel weer eens naartoe. Ben trouwens ook benieuwd naar je review van die shampoo bar. Heb zoiets ook ooit gehad , maar ik gaf toch liever de voorkeur aan een ‘echte’ shampoo.

 3. says

  Wat een gezelligheid allemaal! The Lion King lijkt mij zo gaaf. Daar wilde ik ook erg graag heen, maar het komt er gewoon niet van. Heerlijk op het terras, hopelijk zondag weer :)

 4. says

  Hihihi… ik moest ff nadenken, Strijp S, waar ligt dat dan? Kom bijna elke week in Eindhoven, maar dit tentje ken ik nog niet!
  Leuke kiekjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.