Over mij

Hoihoi,

Welkom op mijn blog Beautyjuf. Ik ben Marloes en het gezicht achter dit blog.

IMG_2263Vol enthousiasme sta ik dagelijks voor de klas les te geven aan (b)engeltjes. Mijn vrije uurtjes weet ik in te vullen door af te spreken met familie/vrienden, lezen, uit eten, shoppen (wie niet?!), yoga, films kijken, reizen, blogposts schrijven, fotograferen, (beauty)blogs bezoeken en nagels lakken!

Mijn liefde voor beauty en make-up is al op jonge leeftijd begonnen. Als ukkepuk van zes jaar bracht ik heel wat uurtjes door voor de kaptafel van mijn oma. In de puberteit kocht ik van mijn zakgeld mijn eerste beauty-items. Tijdens mijn bijbaantje bij drogisterij Etos werd mijn interesse verder aangewakkerd. Sindsdien ben ik lichtelijk verslaafd geraakt aan de wereld van beauty.

Enkele jaren geleden begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde graag mijn mening en ervaring over beauty en make-up producten delen. Dit was tevens een mooie combinatie met mijn passie voor schrijven.

Op 28 januari 2013 werd mijn droom werkelijkheid en verscheen het eerste artikel ‘Welkom op Beautyjuf’. Deze naam staat voor mijn beautyblog en mijn job als leerkracht.

Inmiddels beleef ik zoveel plezier aan het schrijven en fotograferen dat er twee tot drie keer in de week een nieuwe blogpost verschijnt met als onderwerp beauty, make-up of nagellak. Deze artikelen worden afgewisseld door een vleugje lifestyle.

Vrijwel dagelijks plaats ik een kiekje op mijn Instagram-account @beautyjuf zodat je meteen op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes in het ‘beautywereldje’. Als je het leuk vindt om een kijkje te nemen in mijn dagelijkse leven, kun je mij volgen via mijn Instagram-account @_____marloes_____ .

Ik wens je veel lees- en kijk plezier!

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook