L’Oréal Breaking Curfew

L'Oréal Breaking Curfew 480

Oh, dat heb ik weer! Jáááren geleden kocht ik een aantal nagellakjes tijdens mijn rondreis door Canada. Bij thuiskomst legde ik deze in de kast om ze te reviewen glad te vergeten. Oeps! Het wordt dus de hoogste tijd om L’Oréal Breaking Curfew te reviewen! Kijk je mee?

L'Oréal Breaking Curfew 480

L’Oréal Breaking Curfew.
Oei, wat heb ik me vergist in de kleur! Toen ik in ‘the mall’ stond, dacht ik dat Breaking Curfew een diep donkerblauwe tint was. Wat blijkt?! Er is een blauwe sticker op de voorkant van het flesje geplakt. Hmm, zwaar onhandig! De kleur lijkt zwart te zijn, maar eenmaal aangebracht op de vingers is de kleur diep donkerrood. Mijn vriend omschreef trouwens de kleur als diep donker kersenrood. Jahaa, hij kent inmiddels ook behoorlijk wat termen en omschrijvingen uit het bloggerswereldje 😉

L'Oréal Breaking Curfew 480_3

Dit type flesje heb ik nog niet eerder gespot in ons koude kikkerlandje en is, voor zover ik weet, alleen verkrijgbaar in Canada en Amerika. In Nederland zijn er maar liefst drie varianten nagellakken verkrijgbaar van het merk L’Oréal: de vierkante, glazen flesjes waar kleinere vierkantjes in geslepen zijn, de lange, smalle flesjes én de lange flesjes met aan beide kanten nagellak.

L'Oréal Breaking Curfew 480_5

De inhoud is 11,7 ml. Voor een nagellak vind ik dit persoonlijk een vrij groot formaat. Al hebben merken als OPI nog grotere flesjes. Het ‘gouden’ dopje bevat lange, smalle haartjes die samen een kwastje vormen. Deze lakt prettig!

L'Oréal Breaking Curfew 480_2

De substantie was vrij waterig toen ik deze kocht. Inmiddels is deze iets romiger geworden. Al vind ik dat geen probleem! De dekking valt me ietwat tegen. Na twee laagjes zag je hier en daar mijn nagels er nog doorheen komen. De houdbaarheid is daarentegen weer top te noemen! Na vijf dagen heb ik de nagellak verwijderd. Hier en daar zaten er wat chips, maar het viel mee.

L'Oréal Breaking Curfew 480

Mijn conclusie.
Ondanks het feit dat ik een andere kleur had verwacht, vind ik deze wel ontzettend mooi! Fijn dat de houdbaarheid zo goed is! Dat de kleur niet helemaal dekt, neem ik maar voor lief.

L'Oréal Breaking Curfew 480_6

Vanwege het regenachtige weer draag ik momenteel veel donkere kleuren nagellak. Jij ook? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *