Gosh Eyeshadow Palette To Be Cool In Copenhagen

Gosh Eyeshadow Palette To Be Cool In Copenhagen ReviewIk heb een leuk nieuwtje! Het make-up merk Gosh wordt vanaf heden in de webshop van Boozyshop verkocht. Om dit te vieren, ontving ik een pareltje van een oogschaduwpalette genaamd ‘To Be Cool In Copenhagen’.

Gosh Eyeshadow Palette To Be Cool In Copenhagen ReviewGosh Eyeshadow Palette To Be Cool In Copenhagen. 
Het palette bestaat uit negen prachtige, matte nude-, bruin-, en grijstinten. De kleuren matchen perfect met elkaar zodat je er eindeloos mee kunt variëren. De textuur is zacht en een tikkeltje poederig, maar tijdens het aanbrengen heb ik geen last van fall-out gehad. Tevens laten de oogschaduws zich goed blenden. Het pigment is top! Als je gebruik maakt van een primer, blijven de oogschaduws de gehele dag door perfect op hun plek zitten zonder zich op te hopen in de plooitjes.

Gosh Eyeshadow Palette To Be Cool In Copenhagen ReviewSwatches.
Bovenste rij van links naar rechts.
1) Matte, witte oogschaduw
2) Matte, crèmekleurige oogschaduw
3) Matte, zéér lichtbruine oogschaduw

Middelste rij van links naar rechts.
4) Matte, nude tint
5) Matte, diepdonkerbruine oogschaduw
6) Matte, bordeauxkleurige oogschaduw

Onderste rij van links naar rechts.
7) Matte, lichtgrijze oogschaduw
8) Matte, diep donkergrijze oogschaduw
9) Matte, zwarte oogschaduw

Gosh Eyeshadow Palette To Be Cool In Copenhagen SwatchesLook.
Voor de ooglook heb ik gebruik gemaakt van vijf verschillende tinten oogschaduw uit het palette ‘To Be Cool In Copenhagen’:

Nummer één en twee heb ik met elkaar gemixt een aangebracht op mijn wenkbrauwbot. Daarna heb ik nummer vier aangebracht op mijn bewegend ooglid, de arcadeboog en het randje onder mijn ogen. Oogschaduw nummer vijf heb ik tevens aangebracht over nummer vier heen in de arcadeboog en het randje onder mijn ogen waarna ik deze twee tinten met elkaar heb geblend. Nummer zes heb ik aangebracht in de buitenste ooghoeken van mijn bewegend ooglid.

IMG_2263Assortiment. 
Binnen deze serie zijn drie palettes verkrijgbaar.
Eyeshadow Palette To Be Cool in Copenhagen
Eyeshadow Palette To Enjoy in New York
Eyeshadow Palette To Party in London

IMG_2273Dierproefvrij. 
Het merk Gosh is dierproefvrij.

Gosh Eyeshadow Palette To Be Cool In Copenhagen ReviewConclusie.
Ik ben dol op nude- en bruintinten! Al vind ik het leuk dat Gosh ook een paar andere tinten in het palette heeft aangebracht waaronder bordeauxrood en zwart. Zo kun je net wat meer variatie aanbrengen in je ooglooks. De zachte textuur vind ik prettig werken. Ook vind ik het fijn dat de oogschaduws zo goed zijn te blenden zonder dat de kleuren wegvallen. Over de houdbaarheid ben ik ook tevreden! Kortom, ik heb weer een nieuw palette in mijn alledaagse make-up tasje liggen.

Gosh Eyeshadow Palette To Be Cool In Copenhagen ReviewVerkrijgbaarheid.
Het Gosh Eyeshadow Palette To Be Cool in Copenhagen is, zoals ik in de inleiding al aangaf, verkrijgbaar bij Boozyshop. Dit is een online webwinkel die een breed scala aan beauty- en make-up merken verkoopt. Het palette met negen sprankelende tinten oogschaduw kost € 19,99.

Ben jij bekend met het make-up merk Gosh? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt! Heel mooie tinten en ze staan je – zo gecombineerd – heel erg mooi. Wat fijn dat je in dit palette een nieuwe favoriet hebt gevonden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *