Primark Toilettas

Toilettas-bloemen-met-varkentje_1

Dit lieve, schattige varkentje is een toilettasje. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik deze lieverd niet kon laten liggen bij Primark.

Primark-Toilettas-Varkentje

Voorkant.

Toilettas-bloemen-met-varkentje_2

Achterkant.

Afmetingen Primark Toilettas.
De afmetingen van het toilettasje zijn ongeveer 20 cm bij 12 cm bij 2 cm. Dit toilettasje zit standaard in mijn (schouder)tas. Ik heb er onder andere mijn lenzendoosje inzitten, een lipstick, een lipbalsem en een zakje met elastiekjes voor mijn beugel.

Toilettas-bloemen-met-varkentje_3

Toilettasje.
Het stoffen toilettasje is roze van kleur en bevat veel kleine bloemenprints. Het leukste detail vind ik persoonlijk het varkentje. De oogjes, oortjes en het neusje zijn erop genaaid. Achterop het toilettasje vind je het staartje van het varkentje.

De rits is roze. Deze heeft dezelfde kleur als het toilettasje. Een mooie match! De ritssluiting heeft een ‘gouden’ kleur. Hier staat de letter ‘A’ op. Het toilettasje is namelijk van het merk Atmosphere  (Primark). Aan de binnenkant is de toilettas ook van stof en bevat een lichtroze kleur.

Toilettas-bloemen-met-varkentje

Verkrijgbaarheid.
Het toilettasje is te koop bij Primark en kost € 4,00.

Toilettas-bloemen-met-varkentje_4

Liggen jouw beauty- en make-up items los in je tas of maak je gebruik van een toilettasje? Laat het me gerust weten in een comment.

Volg mij via Bloglovin’Instagram

Comments

  1. says

    Ah wat een moppie! En ja, natuurlijk begrijp ik dat je dit varkentje niet achter kon laten (bij al zijn broers en zussen hihi). Het is dat ik al tig make-uptasjes heb maar anders had ik ook zo’n cutie willen adopteren!!!

  2. says

    Echt heel cute, dit toilettasje. Ik houd van kleine tasjes, ideaal in mijn Longchamp handtas, waar geen vakken inzitten. Regelmatig doe ik mijn make-up spulletjes in dit soort kleinere tasjes erin zodat ik niet steeds hoef te graaien :) Op dit moment heb ik er een aantal die ik bij parfums heb gekregen, die zijn vaak ok erg klein en handig!

  3. says

    Ik vind ‘m echt onwijs schattig! Ik heb echt een tic met het kopen van schattige toilettasjes. Ik heb er al teveel maar er komen zoveel leuke steeds in de winkel. Deze vind ik ook echt super leuk én schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.