Wilkinson Sword Intuition f.a.b.

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. Review‘Ben jij veel tijd kwijt aan een scheerbeurt van jouw benen, oksels en bikinilijn? Dan is het nieuwe scheersysteem Wilkinson Sword Intuition f.a.b. dé oplossing voor jou! Door het unieke systeem kun je in beide richtingen scheren waardoor je meer tijd over houdt voor andere leuke dingen in het leven’. Een mooi praatje vanuit Wilkinson, maar helaas zijn mijn ervaringen niet zo positief met het nieuwe scheersysteem…

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ReviewWilkinson Sword Intuition f.a.b. 
Wilkinson is het eerste merk dat een scheermesje op de markt uitbrengt, speciaal voor de vrouw, waarmee je in twee richtingen kunt scheren; zowel van boven naar beneden (en andersom) zonder hierbij het mesje op te hoeven tillen. Het zou niet alleen meer tijd besparen, maar ook zorgen voor een gladder resultaat.

Het licht- en felroze handvat met anti-slip bevat rondingen waardoor deze gemakkelijk is vast te houden zodat je de kop met soepele bewegingen over de huid haalt. De kop bevat vijf scheermesjes waarvan er drie aan de bovenzijde zitten en twee aan de onderzijde. Ook bevat de kop meerdere gelstrips die in werking treden zodra deze in aanraking komen met (lauwwarm) water. Deze laten een zacht, gehydrateerd en verzorgd gevoel achter op de huid. Tevens zorgen deze ervoor dat de vijf mesjes moeiteloos over de huid glijden zonder dat er wondjes ontstaan.

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ReviewConclusie.
Inmiddels heb ik de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. al meerdere keren gebruikt. Ik raak er maar niet aan gewend dat je in beide richtingen kunt scheren. Het mesje lijkt de huid niet aan te raken (net iets boven de huid te ‘zweven’), zodat ik na het scheren hier en daar nog een verdwaald haartje zie. Ook heb ik relatief meer last van stoppeltjes dan wanneer ik mijn reguliere scheermesje (van Venus) gebruik. De gelstrips slijten ook niet gelijkmatig. De eerste paar scheerbeurten hingen er lange draden gel aan de kop waardoor de mesjes té glad waren om me te scheren. Na een paar scheerbeurten was de gel vrijwel verdwenen. Wilkinson geeft aan dat je meer tijd weet te winnen met deze variant scheermes, omdat je in beide richtingen kunt scheren. In mijn ogen is dit een verkooppraatje, want ik merk er helemaal niets van.

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ReviewVerkrijgbaarheid.
De Wilkinson Sword Intuition f.a.b. is verkrijgbaar bij onder andere de reguliere drogist. De prijs van een houder inclusief één mesje ligt tussen de € 11,00 en € 14,00.

Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ReviewNaar welke manier van ontharen gaat jouw voorkeur uit? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Jammer dat dit scheermesesje niet zo’n succes was! Het klinkt inderdaad ideaal, maar het is altijd even afwachten hoe dat in de praktijk uitpakt. Zelf gebruik ik altijd een ladyshave. Dat vind ik prettiger werken dan zo’n mesje.

    • Beautyjuf says

      In het verleden heb ik een ladyshave van Philips gehad. Naar mijn idee had ik na een dag alweer last van stoppels. Vandaar dat ik ben overgestapt op een scheermesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.