Treaclemoon Hand & Nail Balm

Treaclemoon Hand & Nail Balm Review

Mijn handen snakken momenteel naar verzorging, want ze voelen namelijk ietwat ruw en stug aan. Dit, omdat we momenteel aan het klussen zijn in ons nieuwe huis. Vandaar dat ik met alle liefde en plezier drie Hand & Nail Balsems heb getest van het merk Treaclemoon. Kijk je mee?

Treaclemoon Hand & Nail Balm Review

Het merk Treaclemoon.
‘Always remember that true beauty begins from the heart… Our lovely recipes simply do the best they can for your skin and your smile! Waarschijnlijk ken je het merk Treaclemoon van de Bath & Shower Gels. De grote flacons, met een inhoud van maar liefst 500 ml, zien er allen vrolijk uit door de felgekleurde substanties. De geuren zijn hemels en de bubbels zweven door de badkamer tijdens het gebruik ervan. Echter, het assortiment van Treaclemoon is breder. Zo verkoopt het merk onder andere handzeep, scrubs en handcrèmes. Van laatstgenoemde heb ik drie snoepjes mogen uittesten.

Treaclemoon Hand & Nail Balm Review

Treaclemoon Hand & Nail Balm.
De Treaclemoon Hand & Nail Balm zit in een schattige (mini)flacon van 75 ml.. De inhoud komt overeen met een tube handcrème van een vergelijkbaar merk. De flacons zijn te herkennen aan de zwarte klikdoppen en het felgekleurde uiterlijk waar het merk Treaclemoon om bekend staat. Op de voorkant staat om welk product het gaat, de naam van de hand & nail balm en een omschrijving van de geur. Op de achterkant staat de ingrediëntenlijst. De flacon ligt prettig in de hand en is gemakkelijk mee te nemen in je hand- en/of schooltas. De handcrèmes hebben een voedende en hydraterende eigenschap.

Treaclemoon Hand & Nail Balm The Raspberry Kiss Review

Treaclemoon Hand & Nail Balm The Raspberry Kiss.
‘I think this must be love… She smiled at her secret, put the letter in an envelope and enclosed a daisy chain from the meadow where she sat’.
‘The Raspberry Kiss’ zit in een donkerroze flacon die een warme uitstraling bevat. De lichte balsem is crèmekleurig en trekt snel in de huid.  De ingrediënten dragon fruit (pitaya) en amandelolie geven de handen een verzorgend, zijdezacht gevoel. De warme, tikkeltje zoete frambozengeur laat een subtiel geurtje achter op de handen.

Treaclemoon Hand & Nail Balm Review Marsh Mallow Heaven Review

Treaclemoon Hand & Nail Balm Mars Mallow Heaven.
‘Deep in the night when all dreams come true there is a candy store laden with gloriously coloured jars, each filled with memories so beautiful you want them to stay forever’.
‘Marsh Mallow Heaven’ zit in een lichtroze, zoet uitziende verpakking. Zoals de naam van de Hand & Nail Balm doet vermoeden, is de geur mier- en mierzoet. Als je, net zoals ik, van snoepjes houdt, weet ik zeker dat je deze geur weet te waarderen. De crèmekleurige substantie trekt snel in de huid. Vitamine E en abrikozenolie geven de handen een zijdezacht gevoel.

Treaclemoon Hand & Nail Balm My Coconut Island Review

Treaclemoon Hand & Nail Balm My Coconut Island.
‘I’m going to a faraway place she said… Just for a while… Her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind’.
‘My Coconut Island’ is te herkennen aan een witte, strak uitziende flacon. De geur vind ik wat weghebben van voorverpakte, geraspte kokos. (Yup, dat vind ik anders ruiken dan verse kokos die net uit de kokosnoot komt). Ik ga in herhaling vallen, maar ook deze substantie is crèmekleurig en trekt snel in. De hoofdbestanddelen zijn macademia olie en kersen. Laatstgenoemde ingrediënt vind ik bijzonder in een product wat naar kokos ruikt.

Treaclemoon Hand & Nail Balm Review Marsh Mallow Heaven Review_1

Dierproefvrij.
Het merk Treaclemoon is dierproefvrij én veganistisch. Dit houdt in dat het merk geen dierlijke extracten heeft toegevoegd aan de producten. Tevens bevat ‘My Coconut Island’ geen parabenen en siliconen.

Treaclemoon Hand & Nail Balm Review

Conclusie. 
Qua werking zijn alle drie de varianten identiek aan elkaar. De substanties trekken snel in, laten een subtiele, zoete geur achter en maken mijn handen zacht. Een ideale handcrème om mijn handen overdag mee in te smeren. ‘The Raspberry Kiss’ is mijn favoriete geur. De schattige verpakkingen staan erg leuk op je bureau, in de vensterbank, … Ze zijn ook handig om mee te nemen in je tas. Als je handen (extreem) droog zijn, zullen deze handcrèmes net een tikkeltje te weinig verzorging bieden.

Treaclemoon Hand & Nail Balm Review

Verkrijgbaarheid.
De Treaclemoon Hand & Nail Balm is enkel verkrijgbaar bij Etos. Voor een flacon van 75 ml. betaal je € 2,99.

Hoe vaak smeer jij dagelijks je handen in met een handcrème? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Wat zien de verpakkingen er alleen al ontzettend schattig en handig uit! Prachtige foto’s heb je ook gemaakt! Het klinken als prima handcrèmes, in ieder geval als je dus niet heel veel verzorging nodig hebt. Die kokosgeur spreekt me wel heel erg aan en wil ik zeker eens testen :)

  2. says

    Ik weet dat ik de geuren echt super lekker vind dus dat zit wel goed! Zelf ben ik alleen niet zo’n handcreme fan, ik vind het wachten tot het droog is te irritant 😀

  3. says

    Ah helaas gaan klussen en mooie zachte handen meestal niet hand in hand, alhoewel dit nu wel een héél flauwe woordspeling is trouwens. Ik gebruik elke avond standaard een handcrème. Heb er nu een van Nonique en een van NUXE naast mijn bed liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.