The Ritual of Advent – 24 Days of Merry Rituals

The Ritual of Advent - 24 Days of Merry RitualsIn december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het ‘eggie‘. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.

<img class="alignnone size-full wp-image-25478" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2018/02/The-Ritual-of-Advent-24-Days-of-Merry-Rituals.jpg" alt="The Ritual of Advent - 24 Days of Merry Rituals" width="1000" height="670" />In december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het '<em>eggie</em>'. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.The Ritual of Advent – 24 Days of Merry Rituals.
Oh, was er maar een foto gemaakt van toen ik het cadeau uitpakte. Mijn vriend zei later tegen mij dat ik zo’n enorme, maar dan ook echt zo’n enorme blije gup was, haha! (Al ben ik dat vrij snel wanneer ik weet het cadeau een beauty- en/of make-up product bevat. Herkenbaar, anyone?!).

Omdat ik de adventskalender op kerstavond ontving, betekende dit dat ik in één keer de vakjes mocht openmaken. Dat bleek echter een dingetje te zijn, want ik merkte aan mezelf dat ik dat eigenlijk helemaal niet wilde. Ik wilde juist genieten van de kalender en het liefst iedere dag een vakje openmaken om het spannend te houden.

Ik schakelde jullie hulp in en via Instastories zette een ‘enquête’ uit: iedere dag een vakje openmaken óf in één keer alle vakjes openmaken. Er werd massaal op gestemd. En ja, op hetgeen ik eigenlijk niet wilde, haha! Want, de meesten van jullie wilden dat ik in één keer alle vakjes openmaakte. Dus, ging ik aan de slag. (Yup, het heeft nog eventjes geduurd voordat ik dit artikel online kwam, maar dat lag aan mijn planning *zucht*…).

Bij deze laat ik jullie alle 24 pareltjes zien die de The Ritual of Advent – 24 Days of Merry Rituals bevatte.

<img class="alignnone size-full wp-image-25478" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2018/02/The-Ritual-of-Advent-24-Days-of-Merry-Rituals.jpg" alt="The Ritual of Advent - 24 Days of Merry Rituals" width="1000" height="670" />In december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het '<em>eggie</em>'. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.Dag 1 tot en met dag 6 (zie foto hierboven).
The Ritual of Ayurveda Hydrating Hand Lotion
The Ritual of Anahata Heart Opening Shower Foam
The Ritual of Anahata Mini Candle
The Ritual of Hammam Sea Salt Hot Scrub
The Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream
Rituals 3-in-1 Miracle Mascara

<img class="alignnone size-full wp-image-25478" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2018/02/The-Ritual-of-Advent-24-Days-of-Merry-Rituals.jpg" alt="The Ritual of Advent - 24 Days of Merry Rituals" width="1000" height="670" />In december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het '<em>eggie</em>'. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.Dag 7 tot en met dag 12 (zie foto hierboven).
Miracle Wipes Organic Aloë Vera & Lotus Flower
The Ritual of Samurai Energising Shampoo
The Ritual of Dao Calming Shower Oil
The Ritual of Anahata Mini Candle
The Ritual of Dao Calming Bed & Body Mint
The Ritual of Sakura Softening Rice Scrub

<img class="alignnone size-full wp-image-25478" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2018/02/The-Ritual-of-Advent-24-Days-of-Merry-Rituals.jpg" alt="The Ritual of Advent - 24 Days of Merry Rituals" width="1000" height="670" />In december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het '<em>eggie</em>'. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.Dag 13 tot en met dag 18 (zie foto hierboven).
Rituals Soap Bar Mandarin & Yuzu
The Ritual of Hammam Refreshing Foaming Shower Gel
The Ritual of Dao Relaxing Serum
The Ritual Samurai Cool Down 2 in 1 Shampoo & Shower Gel
The Ritual of Anahata Mini Candle
The Ritual of Ayurveda Balancing Shower Gel

<img class="alignnone size-full wp-image-25478" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2018/02/The-Ritual-of-Advent-24-Days-of-Merry-Rituals.jpg" alt="The Ritual of Advent - 24 Days of Merry Rituals" width="1000" height="670" />In december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het '<em>eggie</em>'. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.Dag 19 tot en met 24 (zie foto hierboven).
Tiny Rituals Christmas Crystals
Rituals Scrub Glove
The Ritual of Hammam Black Soap
The Ritual of Ayurveda Harmonizing Foaming Shower Gel
The Ritual of Dao Night Balm For The Hands
The Ritual of Anahata Mini Candle

<img class="alignnone size-full wp-image-25478" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2018/02/The-Ritual-of-Advent-24-Days-of-Merry-Rituals.jpg" alt="The Ritual of Advent - 24 Days of Merry Rituals" width="1000" height="670" />In december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het '<em>eggie</em>'. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.Dierproefvrij. 
Het merk Rituals is dierproefvrij.

<img class="alignnone size-full wp-image-25478" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2018/02/The-Ritual-of-Advent-24-Days-of-Merry-Rituals.jpg" alt="The Ritual of Advent - 24 Days of Merry Rituals" width="1000" height="670" />In december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het '<em>eggie</em>'. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.Conclusie. 
I’m in love!! Stuk voor stuk zijn het prachtige pareltjes. Ik vind dat Rituals er een feestje van heeft gemaakt en ons, de klant, ontzettend heeft verwend met mooie producten. Wat ik tevens leuk vind, is dat de inhoud zo divers is. De mini’s zijn handig om thuis te gebruiken, maar vooral praktisch om mee te nemen op vakantie.
Dit jaar (afgelopen jaar ;-)) zaten er vier mini geurkaarsjes in. Als je de vakjes op de juiste datum opende, zat er iedere zondag een geurkaarsje in.
Ik kan eigenlijk maar één piepklein minpuntje aan de adventskalender bedenken. Dat is dat ik sommige producten er met veel pijn en moeite uit kreeg. Soms heb ik de schaar moeten gebruiken om het product uit het vakje te krijgen.

<img class="alignnone size-full wp-image-25478" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2018/02/The-Ritual-of-Advent-24-Days-of-Merry-Rituals.jpg" alt="The Ritual of Advent - 24 Days of Merry Rituals" width="1000" height="670" />In december (2017!) vlogen de adventskalenders mij om de oren. Althans, via blogs, niet in het '<em>eggie</em>'. Ik had me voorgenomen om er geen één te kopen, omdat ik mijn geld wilde stoppen in leuke prullaria voor ons huis. Op kerstavond, de dag waarop de adventskalenders ten einde liepen, werd ik door mijn schoonouders blij verrast met de adventskalender van Rituals.
Verkrijgbaarheid.

De The Ritual of Advent – 24 Days of Merry Rituals is helaas niet meer verkrijgbaar. De merken die een adventskalender uitbrengen, laten dit in oktober – november doorschemeren waarna je deze kunt kopen. Zo kun je vanaf 1 december, iedere dag tot en met 24 december, een vakje  openen. Tip: veel merken verkopen de kalender na de feestdagen met extreme korting.

Van welke adventskalender heb jij afgelopen jaar de vakjes mogen openmaken? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Ah heerlijk is dat; dat je eigenlijk niet van plan was om het te kopen, en dat iemand anders je er dan mee verrast. Dat had ik dus met mijn trouwschoenen;-) Leuk om te horen dat je er helemaal als een blijde gup bij zat, we zijn natuurlijk ook niet voor niets beautyblogger geworden, we blijven blij met all things beauty;-)

  2. says

    Wauw, wat een superleuk cadeau! Ik kan me voorstellen dat je daar een blije gup van werd :) Er zitten ook echt veel leuke cadeautjes in! En wat een slimme tip om zo’n kalender na de feestdagen te kopen. Ideaal als je hem daardoor iets goedkoper kunt krijgen. Zo heb je in januari ook nog wat leuks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *