The Body Shop Piñita Colada Fresh Body Sorbet

The Body Shop Piñita Colada Fresh Body Sorbet Review Beautyjuf

Ik kan me nog herinneren dat ik op vakantie was op Cuba en daar geregeld een cocktail Pina Colada dronk. Een verfrissend drankje met de combinatie van ananas, kokos en rum. Om het beeld compleet te maken, lag ik aan het strand op een strandstoel onder een parasol. Ik leefde in een paradijs! Dit gevoel kwam weer sterk terug toen ik de dop opende van de The Body Shop Piñita Colada Fresh Body Sorbet.

The Body Shop Piñita Colada Fresh Body Sorbet Review Beautyjuf

The Body Shop Piñita Colada Fresh Body Sorbet. 
Ken je de  cocktail pina colada? De combinatie van ananas en kokos (de rum is weggelaten, jammer hè? ;-)) is verwerkt in de body sorbet Piñita Colada van The Body Shop. Je komt hierdoor helemaal in de Caribische stemming. De productnaam body sorbet doet zijn naam eer aan, want de substantie lijkt op sorbetijs. De luchtige, hydraterende en doorzichtige substantie voelt een tikkeltje plakkerig aan, maar trekt razendsnel in de huid zodat het plakkerig gevoel verdwijnt. De body sorbet is verzorgend en hydraterend waardoor je een zachte huid krijgt. Na een dagje aan het strand kun je de body sorbet als aftersun gebruiken. Eventueel kun je de tube vooraf in de koelkast leggen waardoor de substantie kouder wordt en verkoelend werkt voor de huid.

The Body Shop Piñita Colada Fresh Body Sorbet Review Beautyjuf

Dierproefvrij.
Het merk The Body Shop is dierproefvrij.

The Body Shop Piñita Colada Fresh Body Sorbet Review Beautyjuf

Conclusie. 
Wat een heerlijke frisse, tropische geur! Deze blijft gedurende de dag subtiel om je heen hangen. De luchtige substantie brengt een tikkeltje stroef aan, maar wordt direct door de huid opgenomen waardoor er geen vettig laagje achterblijft. Tijdens mijn vakantie in Italië heb ik de body sorbet als aftersun gebruikt. De tube had een vast plekje in de koelkast, waardoor de substantie en verkoelend effect gaf aan de huid. In de lente / zomer is de body sorbet voedend genoeg voor mijn huid, maar in de herfst / winter heb ik liever een wat rijkere c.q. vollere substantie.

The Body Shop Piñita Colada Fresh Body Sorbet Review Beautyjuf

Verkrijgbaarheid. 
De Fresh Body Sorbet Piñata Colada is verkrijgbaar bij The Body Shop.  Zowel in de winkel als in de webshop. De tube met een inhoud van 200 ml. kost € 11,00.

Wat is jouw ervaring met de Body Sorbets van het merk The Body Shop? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Ja hoor, ik moest dus echt metéén aan dat liedje denken…
  If you like pina colada lalalalalalalalalala’. Maar hé, deze geur lijkt mij ook super lekker, en dat in combinatie met die frisse textuur! Een super zomers product. Ik ga zeker even ruiken zodra ik weer bij TBS ben!

 2. says

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze geur nu, maar ook naar het product zelf. Het klinkt als een fijn product voor in de zomer. Slim idee trouwens om de tube even in de koelkast te laten liggen!

 3. says

  Ik vind Pina Colada echt de lekkerste cocktail ooit, die kan ik blijven drinken! Ik heb vandaag een luchtverfrisser gekocht met de geur van ananas en kokos, dus ook Pina Colada eigenlijk. Zo lekker! Doe mij alles maar met Pina Colada geur :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.