The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara ReviewThe Body Shop heeft een nieuwe, vegan waterproof mascara uitgebracht. Ik ben erg nieuwsgierig naar het resultaat. Jij ook?

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara ReviewThe Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara.
De The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara bevat een witte huls met zwarte ‘graffiti-achtige’ vormen erop. Persoonlijk vind ik de huls er stoer, maar toch vrouwelijk uitzien. In zwarte letters staat er wat informatie op vermeld zoals de naam van het product, de inhoud, het merk en wat de mascara belooft te doen. De belofte die The Body Shop maakt, is dat de mascara waterproof moet zijn en speciaal ontworpen is voor de sporters onder ons. Het langwerpige borsteltje bevat minuscule haartjes die de wimpers één voor één van een laagje mascara voorziet.

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara ReviewDierproefvrij.
Het merk The Body Shop is dierproefvrij. Tevens is de Lash Sport Waterproof Mascara 100% vegan. Dit betekent dat de mascara geen dierlijke ingrediënten bevat.

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara ReviewMijn ‘eisenpakket’. 
Volgens mij behoor ik tot één van de weinige vrouwen die tevreden is met haar wimpers. Mijn wimpers zijn namelijk van nature vrij lang en vol. Vandaar dat mijn eisenpakket omtrent het kopen van een mascara ook niet zo groot is. Een mascara moet mijn wimpers zwart maken, een tikkeltje voller laten lijken én vooral geen klonters achterlaten. Dus, op naar dé test!

IMG_3118Conclusie.
De substantie van de The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara is vrij nat. Wanneer je de mascara aanbrengt, moet je deze eventjes laten drogen (alvorens je een nieuwe laag mascara aanbrengt). De mascara laat geen klontjes achter waardoor de substantie mooi, egaal aangebracht kan worden. De mascara verlengt mijn wimpers én geeft ze een diepe, intense kleur. Komt The Body Shop haar beloftes na met deze variant mascara? Yup, absoluut! De mascara loopt niet uit zodra de wimpers in aanraking komen met water, tranen of zweetdruppeltjes. De mascara is zéér waterproof en uitermate geschikt voor warme zomerdagen en/of sporters. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken, is dat mijn wimpers niet voller worden door de mascara.

The Body Shop Lash Sport Waterproof Mascara ReviewVerkrijgbaarheid.
De The Body Shop Lash Sport Waterproofmascara is verkrijgbaar bij The Body Shop. Een huls met een inhoud van 9,5 ml. kost € 13,00.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Ideaal dat deze mascara echt helemaal waterperoof is! Het klinkt als de perfecte mascara voor bijvoorbeeld een zomerse dag. Jammer dat hij wel wat prijzig is in vergelijking met de mascara’s van bijvoorbeeld Essence, maar misschien moet ik gewoon eens een wat duurdere mascara een kans geven 😉

  2. says

    Hm, jammer dat de textuur ‘nat’ is. Soms knoei ik wel eens met aanbrengen en met gewone mascara is dat niet zo erg, maar waterproof krijg je vaak zo moeilijk weg. Ik gebruik eigenlijk zelden waterpoof mascara.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *