Rituals Cadeaukaart

Rituals Cadeaukaart

Ik vind het een feestje om iedere dag te mogen lesgeven aan (b)engeltjes. Voor mij bestaat er geen groter cadeau dan dat. Soms ontvang ik een extra cadeautje zoals een tekening of een zelfgemaakte cupcake. Wanneer ik mijn verjaardag vier of we nemen aan het einde van het schooljaar afscheid van elkaar, wordt er veelal nog groter uitgepakt door de kinderen (en/of de ouders). Zo ontving ik afgelopen jaar een Rituals Cadeaukaart.

Rituals CadeaukaartBij vrijwel iedere winkel heb je tegenwoordig de mogelijkheid om een cadeaukaart te kopen. Zo ook bij Rituals. Zo af en toe breng ik een bezoekje aan de winkel Rituals. Dan koop ik een cadeautje voor iemand anders, neem een product voor mezelf mee of ga er alleen heen om de nieuwste collectie te bewonderen. Om eerlijk te zijn, was ik me er niet van bewust dat je er ook een cadeaukaart kunt kopen om aan iemand uit je omgeving te geven. Dit geeft meteen aan dat ik er nog nooit één had ontvangen.

Rituals CadeaukaartHet viel mij meteen op met hoeveel aandacht en zorg de cadeaukaart was ingepakt. De kartonnen ‘envelop’ ziet er simpel, maar strak en chique uit. Deze bevat een gouden lint met daarop een sticker met het merk ‘Rituals’ erop gedrukt. Als je de envelop opent, kun je er een kaart uithalen die, zoals je op de foto’s kunt zien, een prachtige Oosterse print bevat.

Als je de kaart opent, staat er een tekst in vermeld, een vak om een persoonlijke boodschap in te schrijven en uiteraard de cadeaukaart die ook alweer een prachtige print bevat. Daaronder kun je het bedrag schrijven zodat degene die het ontvangt, weet hoeveel hij / zij kan besteden in de winkel.

Rituals CadeaukaartDe envelop bevat nog een miniproduct als extraatje. Zo ontving ik een 24H Hydrating Gel Cream voor de normale tot gecombineerde gezichtshuid. Deze heb ik tot op heden nog niet getest.

Mocht je een product willen kopen wat duurder uitvalt dan het bedrag wat op de kaart staat vermeld, moet je bijbetalen. Als het product goedkoper is, dan blijft het bedrag op de kaart staan tot een volgende aankoop.

Rituals CadeaukaartRituals heeft een breed scala aan producten en geurlijnen. Heb jij misschien nog een tip voor mij welk product ik  ‘moet‘ kopen? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Wat een ontzettend leuk cadeautje heb je gekregen en ook zo lief! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog nooit een Rituals winkel binnen ben gelopen haha. Ik heb wel eens producten cadeau gekregen en die waren zo fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *