Pupa Sport Addicted Powder & Concealer

Pupa Sport Addicted Review BeautyjufSporten en make-up lijkt niet de meest ideale combinatie. Pupa speelt daar handig op in met een nieuwe lijn genaamd Pupa Sport Addicted. Een lijn met verschillende (basis)make-up producten die je kunt dragen tijdens het sporten zonder dat deze uitlopen en/of vlekken geeft. Ideaal dus tijdens een zwoegsessie in de sportschool!

Pupa Sport Addicted Powder Limited Edition ReviewPupa Sport Addicted.
De  lijn Sport Addicted is speciaal ontworpen voor de echte fitgirl. Tijdens het sporten verricht je een bepaalde inspanning waarbij je gaat zweten. De kans dat je make-up uitloopt en/of gaat vlekken, is aanwezig. Het laatste wat je echter wilt, is er als een pandabeertje uitzien. Vandaar dat Pupa een lijn heeft ontworpen met maar liefst 19 make-up producten die muurvast zitten tijdens het sporten.  Zo heb je tijdens het sporten altijd dé perfect look. De make-up lijn is trouwens ook geschikt voor een warme, zomerse dag of wanneer je naar het strand gaat.Pupa Sport Addicted Powder Limited Edition Review

Pupa Sport Addicted Powder Swatch ReviewPupa Sport Addicted Powder 02 Natural Beige.
De gezichtspoeder zit in een rond doosje waarvan de bodem zilver is. De deksel is wit en bedekt grijze- en roze tinten en patronen. Helaas kan ik nergens ontdekken hoeveel gram poeder er in het doosje zit. Als je de deksel opent, spot je een spiegeltje. Het product bevat geen sponsje. Er zijn drie tinten verkrijgbaar: 01 Rose Beige, 02 Natural Beige en 03 Warm Beige. In deze review bespreek ik 02 Natural Beige, een tint die perfect matcht met mijn gezichtshuid. De poeder brengt gemakkelijk aan, laat zich goed verdelen en geeft een natuurlijk, mat effect. De speciale formule van de poeder is bestand tegen transpiratie en vocht.Pupa Sport Addicted Concealer Limited Edition ReviewPupa Sport Addicted Concealer 01 Light Beige.
De concealer zit in een huls met een sponsapplicator. Het uiterlijk is qua tinten en patronen exact hetzelfde als de poeder. Ook de concealer is in drie tinten verkrijgbaar: 01 Light Beige, 02 Natural Beige en 03 Intense Beige. Dit betekent dat de concealers en poeders niet in dezelfde tinten verkrijgbaar zijn, behalve Natural Beige. Overigens bespreek ik in de review 01 Light Beige. De concealer is vloeibaar en laat zich gemakkelijk verdelen over de gezichtshuid. De dekking is medium tot goed en oogt natuurlijk. De vloeistof trekt niet in de (lach)rimpeltjes.Pupa Sport Addicted Concealer Limited Edition Review

Pupa Sport Addicted Concealer Swatch ReviewDierproefvrij.
Het merk Pupa is dierproefvrij.SwatchIk draag nooit haarspeldjes in mijn haren, maar dit heb ik gedaan voor de foto. Vanaf deze kant gezien draag ik op de linkerkant van de foto (rechter gedeelte van mijn gezicht) zowel de concealer als poeder. Aan de rechterkant (linker gedeelte van mijn gezicht) draag ik alleen dagcrème. 

Conclusie.
De gezichtspoeder verliest, tijdens een intensieve inspanning en/of zonnige dag, ietwat het matte effect. Met name op de T-zone (voorhoofd, neus en kin). Al merk ik een duidelijk verschil ten opzichte van mijn reguliere gezichtspoeder. De Pupa Sport Addicted Powder blijft langer en beter zitten. Ook over de concealer ben ik te spreken. Deze blijft namelijk zéér goed op de plek zitten zonder te verschuiven en/of vlekken. Ik had verwacht dat deze in de lijntjes rondom mijn ogen zou trekken, maar dat doet ‘ie niet. Ik kan niet anders zeggen dan dat het fijne producten zijn!IMG_3339 SwatchOm de nadruk te leggen op mijn ogen, draag ik op de foto geen lipstick. Op de foto heb ik zowel de concealer als poeder over mijn gehele gezicht gebruikt. 

Verkrijgbaarheid.
De Pupa Sport Addicted is verkrijgbaar bij de verkooppunten van Pupa (onder andere Douglas) of via de website. De Pupa Sport Addicted Powder kost € 22,50. De Pupa Sport Addicted Concealer kost € 17,50. Er zijn nog meer producten verkrijgbaar binnen de lijn Sport Addicted waaronder een make-up fixer, mascara, eyeliner en lippenbalsem.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Wat fijn dat je zo enthousiast bent over beide producten en dat ze ook echt goed blijven zitten! Je maakt me heel nieuwsgierig naar zowel het poeder als de concealer.

  2. says

    Ik vind het wel originele producten, alhoewel ze niet echt iets voor mij zijn. Ik sport namelijk altijd zonder make-up op. Ik krijg het altijd zo warm en ik zweet zo veel (TMI…sorry), écht, daar is geen enkele make-up tegen bestand;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *