Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit Review Ik ben al jarenlang verslaafd aan nagellak, maar ik had nog niet eerder een gellak uitgeprobeerd. Dat kan natuurlijk niet, hè? 😉 De hoogste tijd dus om eens een uitdaging met mezelf aan te gaan! Ik testte de Pink Gellac Gel Polish Starter Kit. 

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit ReviewPink Gellac Gel Polish Starter Kit.
De Pink Gellac Polish Starter Kit bevat de volgende attributen:
1 x Gratis primer
1 x Gratis Kleur Dynamic Pink 182 15ml
4 x Gratis online cursus
1 x Pink Gellac LED Lamp
1 x Pink Gellac Base2
 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
1 x Nagelvijl 180-240
1 x Orange Woodsticks
10 x Remover pockets
10 x Cleaner pockets

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit Review
Het gebruik van de Pink Gellac Gel Polish Starter Kit.
Het is belangrijk om, voordat je aan de slag gaat, alle informatie over de gel nagellak set goed door te lezen. Het gebruik van alle producten wordt stapsgewijs uitgelegd zodat je op een veilige en verantwoorde manier aan de slag kunt om je nagels te voorzien van een prachtige tint gel nagellak die maar liefst 14 dagen lang, ongechipt!, blijft zitten.

Ik leg in drie stappen uit hoe de Pink Gellac Gel Polish Starter Kit werkt.

♥ Stap 1: Voorbereiding Pink Gellac.

 • Duw voorzichtig de nagelriemen terug met behulp van de woodstock.
 • Ruw je nagels op door de roze kant van de vijl te gebruiken. Hierdoor verwijder je de dode huidcellen en de oneffenheden van je nagel.
 • Gebruik de witte kant van de nagelvijl om de nagels in de gewenste lengte en vorm te vijlen.
 • Gebruik de Pink Cleaner om de nagels grondig te ontvetten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je nagels helemaal vetvrij zijn. Zo hecht de basis gellak zich nog beter aan je nagels waardoor de houdbaarheid wordt geoptimaliseerd.

♥ Stap 2: Pink Gellac Aanbrengen. 

 • Breng een dun laagje Base aan. Zorg ervoor dat je minimaal 1 mm afstand houdt tussen de gellak en de nagelriemen. Hard de Base 15 seconden (niet langer!) uit onder de LED lamp.
 • Breng een dun laagje aan van de Colour. Zorg ervoor dat je minimaal 1 mm afstand houdt tussen de gellak en de nagelriemen. Hard de Colour 60 seconden uit onder de LED lamp. Herhaal deze stap voor een diepe, egale kleur.
 • Breng een dun laagje Ultra Shine aan. Zorg ervoor dat je minimaal 1 mm afsand houdt tussen de gellak en de nagelriemen. Hard de Ultra Shine 60 seconden uit onder LED lamp. Je bent ‘ready to go’!

♥ Stap 3: Verwijder Pink Gellac. 

 • Als je de Pink Gellac verwijdert, wordt aangeraden om een (oude) handdoek of placemat te gebruiken om je tafel te beschermen.  Gebruik de witte kant van de nagelvijl om de Ultra Shine coat er af te vijlen. Zorg ervoor dat je niet teveel weg vijlt anders kun je je nagel beschadigen. Om het verwijderen gemakkelijker te maken, kun je de handen vooraf laten weken in een badje met lauwwarm water en olie.
 • Verwijder de Pink Gellac door je nagels in te weken met de Gellac Remover Pocket. Wikkel de Remover Pocket om je vinger. Laat de remover 10 – 15 minuten inweken en verwijder de Remover Pockets met een roterende beweging. Daarna verwijder je de overgebleven gellac met de woodstick. Waarschuwing: druk niet te hard en gebruik geen andere methodes om de Pink Gellac te verwijderen. Dit, om beschadigingen aan je nagels te voorkomen.
 • NA het verwijderen  van de Pink Gellac kunnen je nagels er anders uitzien dan je gewend bent. Dit is normaal en betekent niet dat je nagels beschadigd zijn. Je kan met de roze kant van de nagelvijl dit weg vijlen. Zo zien jouw nagels er net zo uit als voordat je de Pink Gellac Manicure hebt aangebracht.

Pink Gellac Gel Blush Orange Review

Pink Gellac Gel Blush Orange ReviewPink Gellac 105 Blush Orange.
Blush Orange is een mooie, lichtroze pasteltint. De kleur is geschikt voor alle seizoenen van het jaar. Na twee laagjes gellak is de dekking nog niet optimaal. Hier en daar zie ik mijn nagels er nog een piepklein beetje doorheen komen. Tevens vind ik de substantie een tikkeltje streperig ogen nadat ik de LED lamp heb gebruikt.

Pink Gellac Gel Blush Dynamic Pink Review

Pink Gellac Gel Blush Dynamic Pink ReviewPink Gellac 182 Dynamic Pink.
Dynamic Pink is een felroze kleur gellak die je outfit opvrolijkt in de lente en zomer. Een tint die ongelooflijk goed dekt en een prachtige glans bevat. Op de foto’s draag ik slechts één laagje gellak. Voor een intenser resultaat kun je uiteraard twee laagjes gellak gebruiken.

Pink Gellac Gel Blush Metalized Bronze Review

Pink Gellac Gel Blush Metalized Bronze ReviewPink Gellac 235 Metalized Bronze.
Metalized Bronze is mijn favoriete tint van de vier gel gellakken die ik heb mogen ontvangen. Het is een diep donkergroene ogende tint met een metallic effect. De dekking (en glans) is top te noemen! Op de foto draag ik slechts één laagje gellak. Voor een mooier, intenser effect kun je het beste twee laagjes aanbrengen.

Pink Gellac Gel Ruby Red Review

Pink Gellac Gel Ruby Red ReviewPink Gellac 235 Ruby Red.
De naam ‘Ruby Red’ doet mij laten denken dat het een diep donkerrode tint is. Toen ik de gellak aanbracht, was ik enigszins verbaasd, want de tint is helderrood. Ondanks dit, vind ik het een mooie, klassieke tint rood die iedere vrouw in haar stash moet hebben. De gellak geeft een goede dekking bij twee laagjes.

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit ReviewConclusie.
Vooraf schrok ik een tikkeltje van de hoeveelheid producten die de kit bevat. Ik, als kleine chaoot, dacht maar één ding: ‘Wat moet ik hier allemaal mee?!’ Maar, eerlijk is eerlijk, het gebruik is vrij simpel. Het is gewoon een kwestie van het informatieboekje goed doorlezen voordat je aan de slag gaat met de set.

De LED lamp bevat een snoer van ongeveer 1 meter. Helaas heb ik nergens in huis een plek waar ik met die afstand een tafel met een stopcontact in de buurt heb. Iedere keer wanneer ik de set gebruikte, heb ik er een verlengsnoer bij gepakt. De LED lamp werkt top, want na gebruik is zowel de basis- als gellak droog (en vrijwel uitgehard). Mijn hand met vijf vingers krijg ik niet in één keer onder de LED lamp, dus dat gaat in stapjes; duim, drie vingers en pink.

De tinten zijn, zoals je in dit artikel kunt lezen, prachtig! Je kunt na het aanbrengen van de gellak nog een ultra shine gellak aanbrengen. Al bevatten de gellakken van zichzelf al een hele mooie glans. Soms heb ik dan ook geen laagje ultra shine gellak aangebracht.

Het verwijderen van de gellak vind ik een ‘dingetje’. Eerst moet je 10 – 15 minuten je vingers in een remover doekje wikkelen en daarna moet je met een bokkenpootje nog de nagellak (voorzichtig!) verwijderen. Mijn nagels raken niet beschadigd, maar verliezen wel hun glans door het verwijderen van de gellak. Na een paar dagen komt de glans pas weer terug.

Het gebruik van de gellak in combinatie met de LED lamp én het verwijderen van de gellak vind ik een tijdrovend klusje. Je bent er dan gerust een avond (of een middag) aan kwijt. Wanneer ik dit vergelijk met een ‘gewone’ nagellak, moet ik eerlijk toegeven dat ik daar ook de nodige tijd aan kwijt ben. En, dat om de paar dagen, want een nagellak blijft slechts enkele dagen op mijn nagels zitten. De gellak blijft daarentegen maar liefst 14 dagen lang op de nagels zitten. Ondanks dit, merk ik aan mezelf dat ik het aanbrengen en verwijderen van de gellak veel werk vind.

Over het algemeen ben ik positief over de LED lamp, de prachtige tinten en dat de gellak maar liefst 14 dagen, ongechipt!, blijft zitten. Ik denk alleen dat deze manier van nagellak aanbrengen niet bij mij past. Ik ben hier te ongeduldig voor. Dat is iets wat je jezelf moet afvragen voordat je een set wilt aanschaffen.

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit Review_3Verkrijgbaarheid.
De Pink Gellac Gel Polish Starter Kit kost € 125,00 en is verkrijgbaar in de webshop van PinkGellac. Momenteel is deze afgeprijsd en krijg je maar liefst 50% korting. Dat betekent dat je voor een de Pink Gellac Polish Starter Kit slechts € 62,00 betaald. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, dus het is zeker de moeite om een kijkje te nemen in de webshop. Een Gel Nagellak kost € 15,00, maar deze zijn momenteel afgeprijsd naar € 10,00.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Wat een mooie kleurtjes! Wat toevallig dat ik nu deze review tegen kom. Ik heb net van de week een review online gezet van deze kit. Alleen had ik één nagellak kleurtje. Leuk om te lezen hoe deze kit jou bevalt.

 2. sabrina says

  Mooie kleurtjes, je hebt het ook zo netjes gedaan!
  Ik vind gellak heel handig, meteen droog en lang profijt ervan.
  Maar ik snap jou ook wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.