OPI I’ll Have a Gin & Tectonic

OPI I'll Have a Gin & Tectonic Review Collectie IcelandKort geleden bestelde ik een beautybox waarin ontzettende leuke en mooie producten zaten waaronder een nagellak van OPI genaamd I’ll Have a Gin & Tectonic. Ik was op slag verliefd op de prachtige retro roze tint. Kijk je mee naar dit pareltje?

OPI I'll Have a Gin & Tectonic Review Collectie IcelandOPI I’ll Have a Gin & Tectonic.
Het flesje heeft een inhoud van 15 ml.. De zwarte dop is vrij groot waardoor deze tijdens het lakken prettig in de hand ligt. Het kwastje is vrij smal. De haartjes zijn vrij lang en recht afgesneden. De substantie vind ik een tikkeltje waterig. Voor een volledige dekking raad ik dan ook drie laagjes nagellak aan. De kwaliteit is daarentegen top! De nagellak heb ik vijf dagen gedragen zonder enige chip.

De nagellakken van OPI zijn vrij van tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat (afgekort tot DBP). Tolueen is een verdunningsmiddel. Formaldehyde wordt ook wel Methanal genoemd en is een gas dat een ontsmettende en conserverende werking heeft. Dibutylftalaat is een kleurloze tot lichtgele, stroperige vloeistof met een heel kenmerkende geur. Dit is één van de meest gebruikte weekmakers die er in nagellak voor zorgt dat deze minder snel gaat scheuren en chippen.

OPI I'll Have a Gin & Tectonic Review Collectie IcelandAssortiment. 
‘I’ll Have a Gin & Tectonic’ komt uit de OPI collectie ‘Iceland’ die in de herfst / winter van 2017 werd uitgebracht. De collectie bevat 12 prachtige tinten nagellak (en toffe namen!).
I’ll Have a Gin & Tectonic
Aurora Berry-Alis
Iceland a Bottle of OPI
Less is Norse
That’s What Friends Are Thor
Check Out The Old Geysirs
Krona-Logical Order
One Heckla of a Color!
Turn On The Northerns Lights!
Reykjavik Has All The Hotspots
This Isn’t Greenland
Suzi & The Arctic Fox

OPI I'll Have a Gin & Tectonic Review Collectie IcelandDierproefvrij.
OPI geeft aan niet op dieren te testen. Echter, de producten van OPI worden in China verkocht waar men verplicht is om geïmporteerde cosmeticaproducten op dieren te testen alvorens ze daar verkocht mogen worden.

OPI I'll Have a Gin & Tectonic Review Collectie IcelandConclusie.
OPI I’ll Have a Gin & Tectonic vind ik een prachtige tint! Over de houdbaarheid ben ik ook tevreden. Helaas ben ik wat minder enthousiast over de kwaliteit. Ik vind de nagellak een tikkeltje te waterig en de dekking magertjes. Op de foto’s draag ik twee laagjes en als je goed kijkt, zie je mijn nagels er nog doorheen komen. Ondanks dit, heb ik er een nieuwe favoriet bij de komende zomermaanden!

OPI I'll Have a Gin & Tectonic Review Collectie IcelandVerkrijgbaarheid.
OPI I’ll Have a Gin & Tectonic wordt onder andere bij parfumeriezaak Douglas verkocht. Een flesje met een inhoud van 15 ml. kost € 15,25.

Wat is jouw favoriete tint nagellak in de zomer? Laat het me gerust weten in een comment.
Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Ik draag graag roze en rood op de nagels. Zo in de verpakking lijkt dit kleurtje wat rozer maar op de nagels meer koraal. Dan geef ik toch de voorkeur aan meer roze;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.