Opgemaakt mei 2018

Opgemaakt mei 2018Hmm, het valt me een beetje tegen wat ik afgelopen maand heb opgemaakt… Er kunnen slechts vier items de prullenbak in. Saai, hè? Nou ja, het kan niet iedere maand feest zijn (zoals in maart). Kijk je mee?

Opgemaakt mei 2018 Therme ♥ 2x Japanese Sento Shower Satin van Therme. 
De zachte en lichtzoete, maar niet overheersende, bloemengeur is heerlijk. Als ik mijn lichaam er mee inzeep, verspreidt de geur zich door de badkamer en komt er een bepaalde rust over mij heen. Er wordt als het ware een zen-momentje gecreëerd. Ideaal om de dag mee te starten óf om af te sluiten. Mijn huid voelt na het douchen zacht en gehydrateerd aan.
Opnieuw kopen? Nee, want ik wil eerst mijn voorraad zoveel als mogelijk opmaken.
Dierproefvrij? Het merk Therme is dierproefvrij.
Blogpost: Review Therme Japanese Sento Shower Satin.

Opgemaakt mei 2018♥ Extra Strong Hold Hairspray van Syoss. 
De haarspray geeft mijn haren volume en laat mijn coupe de gehele dag perfect in model zitten. Oh, zonder dat ze op een suikerspin lijken. Ook niet geheel onbelangrijk, haha! ’s Avonds kam ik de restjes haarspray eruit. Met de haarspray doe ik trouwens een eeuwigheid! Namelijk maar liefst vier tot zes maanden.
Opnieuw kopen? Nee. Zoals je in het ‘opgemaakt-artikel’ van december hebt kunnen lezen, wilde ik overstappen op een dierproefvrij merk. Inmiddels heb ik een haarspray gekocht van het huismerk Kruidvat.
Dierproefvrij? Het merk Syoss is niet dierproefvrij.

Opgemaakt mei 2018♥ Kruidvat Scheergel Flower Festival.
De scheergel is stevig van structuur. Zodra de substantie in aanraking komt met water, begint deze als een tierelier te schuimen. Het schuim blijft goed op de huid liggen waardoor het scheren met een scheermesje gemakkelijk en soepel gaat. Na afloop heb ik geen last van een geïrriteerde huid en/of rode bultjes. Mijn huid voelt juist zijdezacht aan.
Opnieuw kopen? Ja! Al staat er nu een scheergel van een Albert Heijn onder de douche.
Dierproefvrij? Het huismerk Kruidvat is dierproefvrij.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Toch mooi dat je weer een aantal producten hebt kunnen opmaken! De producten van Therme vind ik altijd fijn en ik ben ook wel benieuwd naar deze serie. Ook de scheergel klinkt ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.