Opgemaakt maart 2017

Opgemaakt maart 2017 Review Beautyjuf

2017 Gaat hét jaar worden waarin mijn stash kleiner moet gaan worden. Ik heb met mezelf afgesproken om (bijna!) niets meer te kopen, omdat ik wil gaan minderen. Ik hoop dan ook dat mijn stash dit jaar behoorlijk gaat slinken. In ieder geval is de voorraad haarverzorging een stuk kleiner geworden, want ik heb maar liefst 4 haarproducten opgemaakt. Kijk je mee?

♥ Aussome Volume Shampoo van Aussie.Opgemaakt maart 2017 Review BeautyjufDit was één van mijn favoriete shampoos. Inderdaad, je leest het goed; wás. De shampoo geeft mijn haren een enorme boost en een flinke hoeveelheid volume. Al droogt de shampoo mijn haren ook wel enigszins uit. En, tevens ook mijn hoofdhuid zodra ik de shampoo meerdere dagen achter elkaar gebruik. Met als gevolg dat ik schilfertjes krijg, bultjes en een ongelooflijke jeuk!
Opnieuw kopen? Ik heb nog één flacon in de kast staan. Zodra deze op is, koop ik deze variant niet meer opnieuw. Mijn hoofdhuid heeft er teveel onder te leiden.
Blogpost: Review Aussie Aussome Volume Shampoo.

♥ Elvive Extraordinary Clay Shampoo van L’Oréal. Opgemaakt maart 2017 Review Beautyjuf
De shampoo bevat drie typen fijne klei die ervoor zorgen dat je haren niet meer zo snel vet worden. Met als resultaat dat je wat minder vaak je haren hoeft te wassen. Als ik ’s ochtends opsta, pieken mijn haren alle kanten op waardoor ik het juist wil wassen om het vervolgens in model te brengen. Het ‘reclamepraatje’ gaat dan ook niet op voor mij, maar een fijne shampoo is het wel! De substantie is heel zacht voor mijn hoofdhuid en na afloop glanzen mijn haren volop. Ook voelen ze zijdezacht aan.
Opnieuw kopen? Ehh, volgens mij heb ik nog een flacon in mijn stash staan. Even zoeken…

♥ Max Volume Powder van Kruidvat.Opgemaakt maart 2017 Review BeautyjufOm mijn korte coupe wat meer ‘body’ te geven, gebruik ik de Max Volume Powder van Kruidvat. Het ziet eruit als poedersuiker. Ik brengt dit aan op mijn handen waarna ik deze door mijn haren haal. Het maakt mijn haren stugger waardoor deze gemakkelijker in model waren te zijn.
Opnieuw kopen? Yes, want dit product is voor mij een toppertje!

♥ Extra Strong Hold Hairspray van Syoss. Opgemaakt maart 2017 Review BeautyjufDe haarspray geeft mijn haren volume en laat mijn coupe de gehele dag perfect in model zitten. Oh, zonder dat ze op een suikerspin lijken. Ook niet geheel onbelangrijk, haha! ’s Avonds kam ik de restjes haarspray eruit. Met de haarspray doe ik trouwens een eeuwigheid! Namelijk maar liefst zes maanden.
Opnieuw kopen? Jahaa!!

♥ Hammam Body Mud van Rituals. Opgemaakt maart 2017 Review BeautyjufDe klei bevatte een sterke en verkwikkende mintgeur die dode huidcellen verwijdert. Mits je het goedje twee minuten laat inwerken. Na gebruik voelde mijn huid zijdezacht en schoon aan. Of mijn huid ook daadwerkelijk diep gereinigd werd, heb ik zo mijn twijfels over. De geur bleef ik nog enige tijd ruiken.
Opnieuw kopen? Ik vond het fijn om de body mud eens geprobeerd te hebben, maar het is geen ‘must have’.

♥ Eye Make-Up Remover van Primark PS…Opgemaakt maart 2017 Review BeautyjufAls je de substantie aanbrengt op het watje en deze op je oogleden legt, weekt de oogmake-up los en verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zelfs waterproof make-up. Na gebruik begonnen mijn oogleden en de huid eromheen ietwat te prikken. Een gevoel wat korte tijd aanhoudt, maar toch…
Opnieuw kopen? Nee.
Blogpost: Review Primark PS… Eye Make-Up Remover.

♥ Cotton Pads 12 stuks van AH Basic.Opgemaakt maart 2017 Review BeautyjufIk stel geen hoge eisen aan wattenschijfjes, mits ze maar niet pluizen. Deze wattenschijfjes deden dat niet, maar toch ben ik er niet helemaal tevreden over. Ze zijn namelijk vrij dun en soms schuiven de twee laagjes van elkaar. Anderzijds zijn de wattenschijfjes wel ontzettend goedkoop (€ 0,64).
Opnieuw kopen? Alleen nog maar in geval van nood. Momenteel heb ik mezelf een ‘Kruidvat-verbod’ opgelegd, omdat ik daar teveel shopte. Vandaar dat ik toch weer deze watjes heb gekocht…
Blogpost: Review Kruidvat 100% Cotton Wattenschijfjes.

Opgemaakt maart 2017 Review Beautyjuf

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Dat poeder van Kruidvat voor je haar klinkt echt ideaal. Misschien dat ik dat ook eens ga kopen. Jammer dat de body mud geen daverend succes was. Daar was ik wel benieuwd naar!

 2. says

  Wat een fijne producten heb je opgemaakt! De shampoo van L’Oréal is echt een groot favoriet van mij en zorgt er wel voor dat ik mijn haren minder vaak hoef te wassen.

 3. says

  Wat balen van die aussie shampoo, dat je er zoveel last van hebt op je hoofdhuid.. geen pretje! Mijn haarspray is op dus ik ben erg benieuwd naar die van Syoss nu! Fijn artikel weer! Liefs

 4. says

  Haha, een Kruidvatverbod, ik ken dat 😉 Die winkel is voor mij vaak ook veel te verleidelijk… Ik ben ook bezig met opmaken van wat ik heb. Anders gaat het straks over de datum en kun je het weg gooien, dat is toch ook zonde.

 5. says

  Fijn gevoel he, als er weer wat producten opgaan. Dit jaar wil ik mijn stash ook minderen maar ik merk dat er niet veel producten zijn die ik niet opnieuw ga kopen. Laatst had ik in één week vijf producten die opgingen, het waren wel producten waar ik niet zonder kon zitten. Deo, shampoo, tandpasta, dat soort dingen. Maargoed, ik blijf stug doorsmeren, schuimen en poetsen. Ooit komen we er wel 😉

 6. says

  Goed hoor, dat je nu eerst alles opmaakt. Ik doe dat ook, al gooit mijn blog nog wel eens roet in het eten haha. Ik heb nu bijvoorbeeld 5 douchefoams en dat is misschien helemaal niet veel maar ik maak ze eerst op voordat ik een nieuwe openmaak/koop. Merk dat ik het tegenwoordig heel irritant vindt als mijn badkamerlade helemaal vol zit. Al die halve potjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *