Opgemaakt januari 2018

Opgemaakt januari 2018 Review Beautyjuf2017 Was hét jaar waarin mijn stash kleiner moest gaan worden. Ik had met mezelf afgesproken om (bijna!) niets meer te kopen, omdat ik wilde gaan minderen. Ik ben niet ontevreden over hetgeen is opgegaan afgelopen jaar, maar het kan altijd beter! Dus, nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Opgemaakt januari 2018 Kruidvat Volumepoeder♥ Max Volume Powder van Kruidvat.
Om mijn korte coupe wat meer ‘body’ te geven, gebruik ik de Max Volume Powder van Kruidvat. Het ziet eruit als poedersuiker. Ik breng dit aan op mijn handen waarna ik deze door mijn haren haal. Het maakt mijn haren stugger waardoor deze gemakkelijker in model zijn te brengen.
Opnieuw kopen? Yes, want dit product is voor mij een toppertje!
Dierproefvrij? Het huismerk Kruidvat is dierproefvrij.

Opgemaakt januari 2018 Embryolisse Cicalisse♥ Embryolisse Cicalisse*.
De producten van Embryolisse bevatten voedingsstoffen en vocht die de huid nodig heeft. Mijn (extreem) droge gezichtshuid met oneffenheden en droge, rode vlekjes knapte er aanzienlijk van op. De crème kun je voor zowel de dag als de nacht gebruiken. Embryolisse Cicalisse trekt snel in en laat geen vettig gevoel achter.
Opnieuw kopen? Yup, de crème ga ik toekomstgericht opnieuw kopen.
Dierproefvrij? Het merk Embryolisse is dierproefvrij.
Blogpost: Review Embryolisse Cicalisse.

Opgemaakt januari 2018 Botanique Lindebloesem Reinigingsschuim♥ Lindebloesem Reinigingsschuim van Botanique.
Het schuim met lindebloesemextract is speciaal voor de (extreem) gevoelige huid om je huid, zowel ’s ochtends als ’s avonds, mee te reinigen. Het groene thee-extract kalmeert en beschermt je huid. Mijn huid voelde na afloop zacht en schoon aan. Wat ik overigens bijzonder vind, is dat er alcohol in de substantie zit verwerkt.
Opnieuw kopen? Ondanks dat ik het een fijne reiniger vond, koop ik het product niet opnieuw. Ik gebruik liever een milk en een lotion om mijn gezichtshuid te reinigen.
Dierproefvrij? Het merk Botanique is dierproefvrij en vegan (dit betekent dat de producten geen dierlijke ingrediënten bevatten). De ingrediënten 100% natuurlijk. Botanique maakt geen gebruik van synthetische kleur- en geurstoffen en ook niet van conserveringsmiddelen. Tevens bevatten de producten geen micro- en nanoplastics. Het merk belast hiermee dan ook niet het milieu – ‘plastic soep’ in de oceanen.

Opgemaakt januari 2018 Hema Geurstokjes Linen♥ Scented Stick Linen van Hema.
De geurstokjes zitten in een glazen flesje. Vergeleken met een plastic flacon, is dit beter voor het milieu. Tevens blijft de geur ook langer ‘houdbaar’. De vloeistof in het flesje ruikt naar mimosa en viooltjes. Hierbij verwacht ik een subtiele bloemengeur, maar de geur was vrij sterk. Al vond ik deze wel heel lekker! De geur verspreidde zich goed door de ruimte.
Opnieuw kopen? Wie weet toekomstgericht… Momenteel gebruik ik geurstokjes van Etos uit de limited edition geurlijn Rosemary & Fig.
Dierproefvrij? Het huismerk Hema is dierproefvrij.
Blogpost: Etos Rosemary & Fig Limited Edition.

Opgemaakt januari 2018 Review BeautyjufConclusie. 
Nou, dit is een lichte tegenvaller..! Ik had verwacht dat er in de maand januari meer producten zouden opgaan. Helaas… Op naar de maand februari. Momenteel gebruik ik een aantal producten die een piepklein restje substantie bevatten, dus dat moet goed gaan komen. Dan doel ik op een dagcrème, oogmake-up remover, voetencrème, bodylotion, …

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

* Dit product heb ik ontvangen van een bedrijf / persbureau ter review voor mijn blog.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Alsnog netjes dat je toch weer een paar producten hebt opgemaakt! Fijn dat dat Kruidvat-poeder zo goed werkt voor je haar. Het merk Botanique spreekt me ook wel aan trouwens. Daar had ik nog nooit van gehoord. Wat goed dat dit merk zo milieubewust bezig is!

    • Beautyjuf says

      Ik moet eigenlijk ook tevreden zijn 😉 Toekomstgericht ga ik zeker nog eens een bezoekje brengen aan de site. Ze hebben mooie, alledaagse producten. Dat in combinatie met hun uitgangspunt, is een voordeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *