Nivea Summer Douchegel Love Sunshine, Love Waves & Love Outdoors

Nivea Summer Douchegel Love Sunshine, Love Waves & Love Outdoors ReviewNivea brengt speciaal voor de zomermaanden drie heerlijke douchegels uit: Nivea Summer Douchegel Love Sunshine, Love Waves & Love Outdoors. Ze staan vandaag te stralen in het zonnetje op mijn blog. Kijk je mee?

Nivea Summer Douchegel Love Sunshine, Love Waves & Love Outdoors ReviewNivea Summer Douchegels.
Haal de zomer in huis met de Nivea Summer Douchegels en waan jezelf in tropische sferen. Je hebt de keuze uit Nivea Summer Douchegel Love Sunshine, Love Waves en Love Outdoors. Iedere variant heeft een eigen geursensatie en prikkelt je zintuigen. Je kunt het gehele jaar genieten van een zomers gevoel dankzij deze collectie.

Nivea Summer Douchgel Love Sunshine ReviewNivea Summer Douchegel Love Sunshine.
Nivea Summer Douchegel Love Sunshine bevat de heerlijke geur van Nivea Sun (de geur van de zonnebrandproducten van dit merk). De zachte, hydraterende en licht schuimende formule met Aloë Vera reinigt je huid op een milde wijze. De gelachtige substantie is lobbig waardoor deze niet snel van je handen, washandje of een spons afglijdt en in het doucheputje verdwijnt. Zodra de substantie in aanraking komt met water, begint deze als een tierelier te schuimen. Dit blijft op de huid liggen totdat je deze afspoelt met water. Na het douchen voelt de huid zijdezacht aan.

Nivea Summer Douchegel Love Waves ReviewNivea Summer Douchegel Love Waves.
Nivea Summer Douchegel Love Waves bevat een frisse geur die je doet denken aan het moment waarop je een duik in het (zee)water neemt. De verkwikkende douchegel bevat zee mineralen die voor een fris gevoel zorgen zowel tijdens als na het douchen. De gelachtige substantie is, evenals de Summer Douchegel Love Sunshine, lobbig. De textuur verandert in een enorme dot schuim zodra deze in aanraking komt met water. Na het douchen voelt de huid zijdezacht aan.

Nivea Summer Douchegel Love Outdoors ReviewNivea Summer Douchegel Love Outdoors.
Nivea Summer Douchegel Love Outdoors bevat een frisse limoengeur met verzorgende oliepareltjes die je huid optimaal verzorgen. Evenals eerder genoemde douchegels, is de gelachtige substantie van deze variant ook lobbig. Ook verandert de substantie in een flinke hoeveelheid schuim als deze in aanraking komt met water. Na het douchen voelt de huid zijdezacht aan.

Nivea Summer Douchegel Love Sunshine, Love Waves & Love Outdoors ReviewDierproefvrij.
Nivea geeft aan niet op dieren te testen. Echter, de producten van Nivea worden in China verkocht waar men verplicht is om geïmporteerde cosmeticaproducten op dieren te testen alvorens ze daar verkocht mogen worden.

Nivea Summer Douchegel Love Sunshine, Love Waves & Love OutdoorsReviewConclusie.
Het zijn alle drie heerlijk geuren, maar mijn favoriete geur uit de lijn Nivea Summer Douchegel is Love Sunshine. De geur doet mij denken aan een tropisch eiland met parelwitte stranden en een helderblauwe zee waar ik in een hangmat lig met een cocktail in mijn handen. Als de zeepbellen uit elkaar spatten en door het doucheputje verdwijnen, blijf ik deze gedachte nog eventjes vasthouden. De douchegel ruik je namelijk nog licht na het afdrogen. Hopelijk gaat Nivea toekomstgericht nog een bodylotion in deze geurvariant uitbrengen…

Nivea Summer Douchegel Love Sunshine, Love Waves & Love Outdoors ReviewVerkrijgbaarheid.
De Nivea Summer Douchegels zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de reguliere drogisterij en supermarkt. De adviesprijs is € 3,79 voor een flacon met een inhoud van 250 ml.. De variant Love Sunshine zit in het vaste assortiment. De overige varianten, Love Waves & Love Outdoors, zijn een limited edition.

Wat is jouw favoriete douchegel voor de zomermaanden? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *