L’Oréal Tecni. Art x Stuart Semple & Hair Fashion Night op 8 juni 2018

L'Oréal Tecni. Art x Stuart Semple Volume Lift & Depolish Review Hair Fashion NightDe lijn Tecni. Art van L’Oréal is, tijdelijk, in een nieuw jasje gestoken. De graffiti-artist Stuart Semple heeft een ontwerp gemaakt waardoor de producten een stoer uiterlijk hebben gekregen. Ik heb kennis mogen maken met twee producten uit deze lijn: Volume Lift & Depolish.

L'Oréal Tecni. Art x Stuart Semple Volume Lift Review Hair Fashion NightL’Oréal Tecni. Art x Stuart Semple Volume Lift.
De Volume Lift is een mousse die je haren voorziet van volume. De spuitmond bevat een smal ‘tuutje’. Deze houd je een aantal centimeters van de haaraanzet vandaan waarna je de spuitmond indrukt en de mousse eruit komt. De substantie verdeel je door je haren waarna je je kapsel in model brengt.  Doordat je de mousse bij de haaraanzet aanbrengt, creëer je daar ook de meeste volume. Net wat een kapsel nodig heeft, want anders worden de lokken te zwaar en gaan deze alsnog ‘hangen’. De inhoud van de Volume Lift is 250 ml.. De producten uit de lijn Tecni. Art zijn tijdelijk in een nieuw jasje gestoken. De graffiti-artist Stuart Semple heeft de gehele lijn een stoere, maar toch vrouwelijke look gegeven.

L'Oréal Tecni. Art x Stuart Semple Depolish Review Hair Fashion NightL’Oréal Tecni x Art Stuart Semple Depolish.
Depolish is een pasta met ruw effect zodat je je haren van een wilde coupe kunt voorzien. Of, je geeft je haren meer structuur door lok voor lok met Depolish te bewerken. Kortom, het is een veelzijdig product voor ieder kort koppie! De stevige, witte substantie plakt een klein beetje in de handen, maar laat zich gemakkelijk verdelen door de haren. Na gebruik zal de glans uit je kapsel zijn verdwenen, want Depolish zorgt voor een dof en mat effect. Het uiterlijk van de tube ziet er stoer uit, maar door de roze accenten ook vrouwelijk. De inhoud is 100 ml..

L'Oréal Tecni. Art x Stuart Semple Volume Lift & Depolish Review Hair Fashion NightDierproefvrij.
L’Oréal geeft aan niet op dieren te testen. Echter, de producten van L’Oréal worden in China verkocht waar men verplicht is om geïmporteerde cosmeticaproducten op dieren te testen alvorens ze daar verkocht mogen worden.

L'Oréal Tecni. Art x Stuart Semple Volume Lift & Depolish Review Hair Fashion NightConclusie.
Mijn haren snakken naar volume, dus sluit de Volume Lift perfect aan bij mijn wensen. Ik ben niet gewend om een mousse direct bij de haaraanzet aan te brengen, maar de spray is erg gebruiksvriendelijk. Depolish zorgt voor een wildere coupe, maar tevens ook voor een dof en mat effect. Terwijl ik juist de glans erin wil houden. Dit product ligt dan ook inmiddels in de toilettas van mijn vriend (die er happy mee is!).

L'Oréal Tecni. Art x Stuart Semple Volume Lift & Depolish Review Hair Fashion NightVerkrijgbaarheid.
De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij kapsalons en webshops die gespecialiseerd zijn in de verkoop van kappersproducten.

L'Oréal Tecni. Art x Stuart Semple Volume Lift & Depolish Review Hair Fashion NightHair Fashion Night 8 juni 2018.
Op 8 juni aanstaande organiseert L’Oréal de Hair Fashion Night. Dit is een avond vol inspiratie op het gebied van color make-over en styling op maat. Tevens wordt deze avond de Colorfulhair Flash Pro Hair Make-Up gelanceerd; een nieuwe 1-day wash out kleuring die niet afgeeft.

En… Jij mag hierbij aanwezig zijn! Neem plaats op de kappersstoel, neem het advies ten harte, laat je lokken onder handen nemen en ga voor een gewaagde tint met de 1-day wash out kleuring! Een gezellig avondje uit met een vriendin, de buurvrouw, … Het leukste aan de gehele avond is nog wel dat het gratis is! Ga naar de website van L’Oréal en boek jouw afspraak bij een salon in de buurt.

Dat is nog niet alles! Onder het genot van een hapje en een drankje kun je kennis maken de stylingproducten die exclusief ontworpen zijn door graffiti-artist Stuart Semple voor Techni. Art (waarvan je al twee producten in dit artikel hebt kunnen bewonderen).

Heb jij 8 juni aanstaande ‘een date’ met L’Oréal tijdens de Hair Fashion Night? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Dit artikel is door middel van een samenwerking tot stand gekomen (waar ik producten voor heb ontvangen).

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.