Labello Sparkle Limited Edition

Labello Sparkle Limited Edition ReviewLabello heeft speciaal voor de decembermaand een limited edition uitgebracht genaamd ‘Sparkle’. De originele huls van de Labello is in een pot glitters gevallen waardoor de hulzen een hoog *bling-bling* én hébben-gehalte hebben gekregen. Kijk je mee?

Labello Sparkle Limited Edition Review
Labello Original & Labello Sparkle Limited Edition.
Door het gure en koude weer in de wintermaanden is de kans groot dat je lippen wat extra aandacht willen. Labello Original is een lippenbalsem die je lippen de verzorging biedt die zij nodig hebben. Dit, dankzij de innovatieve formule die jojobaolie en sheaboter bevat. Je lippen worden gehydrateerd waardoor ze zacht aanvoelen en velletjes verleden tijd zijn.

Labello Sparkle Limited Edition Review_1De variant Labello Classic kent vrijwel iedereen. Het is een witte huls met een blauwe dop waar groot de letters ‘Labello’ op prijken. Labello heeft, speciaal voor de sfeervolle decembermaand, een limited edition uitgebracht; Labello Sparkle. De klassieke blauwe huls heeft een metamorfose ondergaan. Er zijn zes verschillende gekleurde hulzen verkrijgbaar die stuk voor stuk een dosis glitters bevatten.

Labello Sparkle Limited Edition ReviewAssortiment.
De Labello Sparkle Limited Edition is verkrijgbaar in zes tinten:
roze
goud
groen
paars
grijs
rood

Labello Sparkle Limited Edition ReviewConclusie. 
Labello is een toppertje voor mijn lippen! De substantie is zacht, smeert gemakkelijk uit en werkt hydraterend. Tevens vind ik het een voordeel dat de lippenbalsem in een stick zit die qua formaat praktisch is (om mee te nemen). In de zomermaanden ben ik overigens iets minder happy met het merk Labello, want door de hitte smelt de substantie.

Labello Sparkle Limited Edition ReviewVerkrijgbaarheid. 
De Labello Sparkle Limited Edition is verkrijgbaar in zes uitvoeringen en kost € 2,49 per stuk. Je kunt ze bij Etos en Kruidvat tot en met het einde van het jaar kopen.

Wat is jouw lievelingsmerk op het gebied van lipverzorging? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Ooh, ik dacht dat het ook echt speciale smaakjes enzo waren! Maar de omhulsels alleen al zien er ook heel leuk uit :) Ik heb zo veel zin in de feestdagen 😀 liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *