Labellino Rasberry & Red Apple en Fresh Mint

Labellino Rasberry & Red Apple en Fresh Mint ReviewLabello heeft er een zusje bijgekregen; Labellino. Op het Duitse Instagram-account van Labello zag ik de lippenbalsems al enige tijd voorbijkomen, maar vanaf heden zijn ze ook verkrijgbaar in Nederland.

Labellino Rasberry & Red Apple en Fresh Mint ReviewLabellino. 
Wie is er niet opgegroeid met het lippenbalsemmerk Labello die bekend staat om haar blauwe, klassieke huls? In de loop der jaren heeft Labello vele varianten uitgebracht waaronder afgelopen jaar de Labello Sparkle Limited Edition.

Inmiddels is er een feestje gaande in het beautywereldje, want Labello heeft er een zusje bijgekregen genaamd Labellino. Het zijn kleine, vrolijke uitziende ei-vormige lippenbalsems die een hoog ‘hebben-gehalte’ bevatten. Als je de pastelkleurige dop eraf draait, zie je de ronde, gekleurde lippenbalsem. De kleur komt overeen met de kleur van de verpakking. Persoonlijk vind ik dit een leuk bedacht detail.

Labellino hydrateert en verzorgt je lippen intensief waardoor je de gehele dag kunt genieten van mooie, zachte lippen met een subtiele glans. Een bolletje bevat 7 gram lippenbalsem.

Labellino Rasberry & Red Apple ReviewLabellino Raspberry & Red Apple.
De roze variant Labellino bevat de geur van Raspberry & Red Apple. En inderdaad, als je het bolletje opent, komt je een heerlijke zoete geur van frambozen en appeltjes tegemoet. De zachte, maar tikkeltje vette substantie glijdt soepeltjes over de lippen waarbij er een dun laagje lippenbalsem achterblijft. De lippenbalsem laat een enorme dosis glans achter. Ik raakte eventjes in de war, want ik dacht dat er shimmers in de lippenbalsem zaten. Dit is echter niet het geval.

Labellino Fresh Mint ReviewLabellino Fresh Mint.
Labellino Fresh Mint is een hele andere geur! Deze heeft de frisse, opwekkende geur van munt gekregen. Het bolletje is gemakkelijk te onderscheiden van de Labellino Raspberry & Red Apple, want deze heeft een pastelblauw uiterlijk gekregen. Ook van dit exemplaar is de substantie zacht en een tikkeltje vet. Eveneens laat deze variant ook een enorme dosis glans achter.

Labellino Rasberry & Red Apple en Fresh Mint ReviewAssortiment. 
Labellino Raspberry & Red Apple
Labellino Fresh Mint
Labellino Blueberry & Cherry Blossom Lippenbalsem

Labellino Rasberry & Red Apple en Fresh Mint ReviewDierproefvrij.
Nivea geeft aan niet op dieren te testen. Echter, de producten van Nivea worden in China verkocht waar men verplicht is om geïmporteerde cosmeticaproducten op dieren te testen alvorens ze daar verkocht mogen worden.

Labellino Rasberry & Red Apple en Fresh Mint ReviewConclusie. 
Qua geur is de variant Raspberry & Red Apple mijn favoriet. Qua werking doen beiden hetzelfde en zit er geen verschil tussen. Na gebruik voelen mijn lippen zacht aan waarbij droge velletjes verleden tijd zijn. De textuur is zodanig licht dat ik de lippenbalsem niet op mijn lippen voel zitten. Dat vind ik een groot pluspunt.  Ik vraag me alleen af in hoeverre de Labellino’s ‘smelt-proof’ zijn. Mijn ervaring met Labello is dat deze smelten in de zomer. De substantie van Labellino is ook vrij zacht en ik vrees dus het ergste… Zodra het zonnetje gaat schijnen en ik dit heb ondervonden, vul ik deze blogpost aan met mijn mening.

Labellino Rasberry & Red Apple en Fresh Mint Review

Dit is de verpakking van Labellino. 

Verkrijgbaarheid.
Labellino is vanaf heden verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Vanaf week 11 is Labellino ook verkrijgbaar bij drogisterij Etos. Voor een exemplaar betaal je € 5, 99.

Ben jij al bekend met Labellino? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Hoe leuk zijn die Labellino’s!! Ik ben inderdaad benieuwd naar de smelttemperatuur ervan in de zomer, maar ze zien er echt wel de moeite uit om eens te testen. liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.