Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie

Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie Review

Het assortiment Hand- en Nagelriemcrèmes van het merk Kneipp heeft er een nieuwe variant bijgekregen; Abrikozenmelk & Marulaolie. Een heerlijke geur waarvan de substantie ook nog eens razendsnel intrekt. Dat klinkt als een toppertje, hè?

Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie ReviewKneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie.
De hand- en nagelriemcrème heeft een echt ‘Kneipp-uiterlijk’ gekregen. Ieder product van Kneipp staat namelijk in het teken van een bloem of een vrucht die de geur vertegenwoordigd. Op de voorkant zie je een mooi, maar natuurlijk design van abrikozen. Dit is één van de twee hoofdingrediënten van de handcrème. Het andere ingrediënt is namelijk marulaolie.

Abrikozen bevatten mineralen en vitaminen zoals vitamine E. Dit bevordert de elasticiteit en soepelheid van de huid. Marulaolie werkt verzachtend en hydraterend. Daarnaast bevat deze olie een hoge concentratie aan anti-oxidanten die kunnen bijdragen aan het bevorderen van de elasticiteit van de huid en die de huid kunnen beschermen tegen tekenen van ouderdom.

Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie ReviewDe substantie vind ik eerder wat weghebben van een volle, rijke lotion dan van een crème. De substantie trekt behoorlijk snel in en maakt mijn handen direct voelbaar zachter. De geur is tijdens het aanbrengen sterk aanwezig, maar vervliegt vrij snel. Hetgeen wat achterblijft is een subtiele zoete abrikozengeur.

De Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie bevat geen conserveringsmiddelen (conform de Europese cosmeticaregelgeving). Tevens bevat het geen paraffine, siliconen en minerale oliën.

Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie ReviewDierproefvrij.
Het merk Kneipp is dierproefvrij.  Dit merk wordt echter in China verkocht waar men verplicht is om geïmporteerde cosmeticaproducten op dieren te testen alvorens ze daar verkocht mogen worden. De laatste informatie die ik van Kneipp heb ontvangen:

Het is bekend geworden dat de Chinese overheid regelmatig op eigen initiatief nieuw geregistreerde cosmeticaproducten test op dieren. Sinds wij hiervan op de hoogte  zijn, introduceren wij geen nieuwe producten meer op de Chinese markt. Wij willen in geen geval aanleiding geven tot dierproeven. Er zijn alleen producten in China te koop die in het verleden al zijn geregistreerd of producten waarvoor geen registratie vereist is.

In 2018 loopt het invoerrecht van verschillende Kneipp producten ten einde. We zullen deze producten niet opnieuw registreren. Als alternatief kunnen de inwoners van China een uitgebreide keuze aan Kneipp producten kopen via online winkels die gevestigd zijn in vrije handelszones buiten China. Op deze wijze is registratie voor invoer niet vereist en worden deze producten niet op dieren getest.’ 

Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie ReviewAssortiment.
Kneipp Handcrème Aloe Vera
Kneipp Handcrème Amandelbloesem
Kneipp Seconde Handcrème Citroenverbena & Avocadoboter
Kneipp Seconde Hand- en nagelriemcrème – Abrikozenmelk & Marulaolie

Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie Review Conclusie.
Ohh, ik ben verliefd op de geur Abrikozenmelk & Marulaolie! Kneipp heeft ontzettend veel heerlijke geurlijnen in het assortiment zitten, maar dit vind ik tot nu toe de meest goddelijke geur. Het merk komt haar beloftes na, want de hand- en nagelriemcrème trekt inderdaad binnen een paar seconden in mijn handen. Na gebruik voelen deze gevoed en zijdezacht aan. Ook stroopnagels zijn verleden tijd.

Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème Abrikozenmelk & Marulaolie ReviewVerkrijgbaarheid.
De Kneipp Seconde Hand- en Nagelriemcrème is vanaf heden verkrijgbaar bij de reguliere drogisterij zoals Etos en Kruidvat. De adviesprijs is € 6,49 voor een tube met een inhoud van 75 ml.. Tip: regelmatig zijn de producten van het merk Kneipp in de aanbieding.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Ik ben zoooo benieuwd naar deze! M’n handcreme is onderweg, dus ik kan niet wachten om ‘m te testen. Toffe review trouwens! Liefs & een hele fijne kerstperiode gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.