Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem Review

Het merk Kneipp heeft een nieuw product op de markt uitgebracht: Body Lotion Mousse Amandelbloesem. Dit is een bodylotion in de vorm van een mousse speciaal geschikt voor de gevoelige huid. Ik geef je er graag mijn mening over.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem Review

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem.
Ben je bekend met de douche foams van Kneipp (of van ieder ander willekeurig merk)? Kneipp heeft dezelfde technologie gebruikt, maar dan toegepast op een bodylotion. Door perslucht wordt het schuim uit de flacon geduwd. Vervolgens komt er een luchtige bol mousse tevoorschijn. In dit geval is dat een bodylotion mousse waar je jezelf rijkelijk mee kunt insmeren.

De flacon heeft een echt ‘Kneipp-uiterlijk’ gekregen. Ieder product van Kneipp staat namelijk in het teken van een bloem die de geur vertegenwoordigd. Bij de Body Lotion Mousse Amandelbloesem is dat de, waarschijnlijk raad je het al, amandelbloesem. Dit is doorgevoerd in het uiterlijk van de flacon. Op de voorkant tref je een grote afbeelding aan van de amandelbloesem. Deze bloem bevat roze en witte tinten. Deze zijn doorgevoerd in het design van de flacon.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem Review

De zachte, subtiele amandelbloesemgeur is zalig. Je ruikt de geur nog urenlang zodra je deze hebt aangebracht op de huid. Ondanks dit, is de geur niet te sterk aanwezig en kun je bijvoorbeeld nog een parfum dragen.

In de ingrediëntenlijst kom ik amandelolie en sheabutter tegen. Twee heerlijk voedende ingrediënten die de gevoelige huid weet te waarderen. Richting het einde van het lijstje spot ik ook het ingrediënt parfum. Ik ben hier lichtelijk verbaasd over, omdat dit een ingrediënt is wat ik niet verwacht bij een product voor de gevoelige huid.

Je kunt de Body Lotion Mousse in ieder jaargetijde gebruiken. Een bijkomend voordeel in de zomer is dat je het product in de koelkast kunt zetten. Als je de mousse dan gebruikt, geeft het een verkoelend effect aan de huid.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem Review

Dierproefvrij.
Kneipp geeft aan niet op dieren te testen. Dit merk wordt echter in China verkocht waar men verplicht is om geïmporteerde cosmeticaproducten op dieren te testen alvorens ze daar verkocht mogen worden. De Body Lotion Mousse Amandelbloesem is vrij van conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën.

Assortiment Body Lotion Mousse.
Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem
Kneipp Body Lotion Mousse Morning Kiss
Kneipp Body Lotion Mousse Patchouli

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem Review

Conclusie.
Wat een hemels product! De substantie is zijdezacht voor mijn gevoelige huid, trekt snel in de huid en laat geen plakkerig gevoel achter. Mijn huid wordt optimaal gehydrateerd waardoor deze gevoed aanvoelt. De zachte bloemengeur maakt het geheel af. Ik vind het een pluspunt dat je de geur nog urenlang ruikt. Het enige waar ik goed op moet letten, is dat ik de spuitmond niet te hard indruk. Anders komt er een behoorlijke dot mousse uit waardoor de bus onnodig snel leeg raakt.

Verkrijgbaarheid.
De Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem is vanaf heden verkrijgbaar bij onder andere Etos en Kruidvat. De inhoud is 200 ml. en daar betaal je € 9,99 voor. Tip: regelmatig zijn de producten van het merk Kneipp in de aanbieding.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem Review

Wat is jouw ervaring met een Body Lotion Mousse (van het merk Kneipp)? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Ik heb zelf nog nooit een body lotion mousse geprobeerd, maar lijkt mij echt een heerlijk product! Ik ben sowieso gek op de producten van Kneipp. De geuren van de douchegels zijn ook allemaal zo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *