Kneipp Badparels – Nieuw

Kneipp Badparels Review

Ik vind het heerlijk om urenlang te badderen. Voor mij is het een middel om te ontspannen en de vele gedachtespinsels die door mijn hoofd dwarrelen op een rijtje te krijgen. Met de badparels van Kneipp wordt mijn badritueel nog fijner.

Kneipp Badparels Review

Kneipp Badparels.
Badparels… Wat heb ik daar een mooie herinneringen aan. Behalve de eigenaar van de drogist, haha! Deze kneep ik namelijk altijd stiekem kapot als ik langs zo’n bak opliep. Ssstt, niet verder vertellen, hè?

Met mijn gedachtes bij deze herinnering, opende ik een koker Kneipp Badparels. Mijn droom leek uiteen te spatten, want de badparels zien er anders, maar luxueuzer (!), uit. Het zijn piepkleine geurende balletjes (pareltjes) met etherische en verzorgende oliën. De pareltjes hebben een felle kleur gekregen die overeenkomt met het design van de koker. Laatstgenoemde open je door de aluminium deksel er vanaf te halen.

De badparels bevatten een heerlijke geur én verzorgen en beschermen je huid tijdens het baden. Wanneer je er optimaal gebruik van wilt maken, laat je het bad vollopen met lauwwarm water waarna je de helft van de badparels toevoegt aan het water. Laat ze volledig oplossen en geniet 15  – 20 minuten van een ontspannen moment voor jezelf.

Heb je geen bad, maar wil je toch genieten van een heerlijk ontspannen me-time moment? Dan kun je de badparels ook toevoegen aan een voetenbad. Deze tip las ik op het Instagram-account van Priscilla van BelleVieFashion.

De Kneipp Badparels bevatten geen paraffine, conserveringsmiddelen, siliconen of minerale oliën.

Er zijn drie varianten verkrijgbaar die ik hieronder bespreek.

Kneipp Badparels Review
♥ Kneipp Badparels Pamper Yourself and Feel Marvelous.
De badparels bevatten pioenroos & palmarosa extracten waarmee je een heerlijk verwenmoment voor jezelf creëert. Het is een zoete, bloemengeur.

Kneipp Badparels Review
♥ Kneipp Badparels Enjoy Life Every Single Day.
De badparels bevatten etherische mandarijnolie en kumquatextract.  Het is een verkwikkende, tikkeltje zoeten mandarijnengeur waar je vrolijk van wordt.

Kneipp Badparels Review
♥ Kneipp Badparels Take a Break and Relax
De badparels bevatten extracten van yuzu en watermunt. Het is een verkwikkende, sterke mintgeur die je mind een boost geeft.

Kneipp Badparels ReviewDierproefvrij.
Het merk Kneipp is dierproefvrij.  Dit merk wordt echter in China verkocht waar men verplicht is om geïmporteerde cosmeticaproducten op dieren te testen alvorens ze daar verkocht mogen worden. De laatste informatie die ik van Kneipp heb ontvangen:

Het is bekend geworden dat de Chinese overheid regelmatig op eigen initiatief nieuw geregistreerde cosmeticaproducten test op dieren. Sinds wij hiervan op de hoogte  zijn, introduceren wij geen nieuwe producten meer op de Chinese markt. Wij willen in geen geval aanleiding geven tot dierproeven. Er zijn alleen producten in China te koop die in het verleden al zijn geregistreerd of producten waarvoor geen registratie vereist is.

In 2018 loopt het invoerrecht van verschillende Kneipp producten ten einde. We zullen deze producten niet opnieuw registreren. Als alternatief kunnen de inwoners van China een uitgebreide keuze aan Kneipp producten kopen via online winkels die gevestigd zijn in vrije handelszones buiten China. Op deze wijze is registratie voor invoer niet vereist en worden deze producten niet op dieren getest.’ 

Kneipp Badparels ReviewConclusie.
Wat is het toch een feestje om deze badparels te mogen toevoegen aan het badwater. Ze lossen langzaamaan op waarna zich een heerlijke geur door de badkamer verspreid. Ik laat het afhangen van het moment aan welke geurlijn ik ‘behoefte’ heb. Al gaat mijn voorkeur uit naar ‘Enjoy Life’ (fruitige, verkwikkende geur) en ‘Take a Break’ (verkwikkende mentholgeur). ‘Pamper Yourself’ (rozengeur) vind een tikkeltje te zoet. Mijn huid voelt na het badderen zacht en gevoed aan. De badparels laten het badwater verkleuren, maar laten geen kleur achter op het bad. Al wil ik je wel de tip geven om na afloop het bad eventjes na te spoelen met schoon water. Oh, Kneipp geeft het advies om, per keer dat je in bad gaat, een halve koker aan het badwater toe te voegen. Persoonlijk vind ik dat erg veel. Als je iets minder badparels toevoegt aan het badwater, kun je er gemakkelijk 3 – 4x mee doen.

Kneipp Badparels ReviewVerkrijgbaarheid.
De Kneipp Badparels zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de reguliere drogisterij zoals Etos en Kruidvat. De adviesprijs voor een koker met 150 gram badparels is € 3,99. Je doet er ongeveer 2 – 3 keer mee. Tip: regelmatig zijn de producten van het merk Kneipp in de aanbieding.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *