Kiko Shoplog Italië

Kiko Shoplog Italië

Ik ben zo’n muts die de make-up producten van Kiko het liefst in het buitenland koopt in plaats van in Nederland. Jááááren geleden kocht ik mijn eerste nagellakjes van dit merk in Italië. Ik heb daar zulke mooie herinneringen aan dat ik het vertik om dit merk in Nederland te kopen. Het speciale is er anders vanaf. Nét hetgeen wat ik juist zo leuk vind. Tijdens mijn vakantie in Italië heb ik een bezoekje aan Kiko gebracht en laadde ik langzaamaan mijn winkelmandje vol…

Kiko Shoplog Italië

Onderstaande (make-up) producten heb ik bij Kiko gekocht:
Kiko Smart Eyeshadow 03
Kiko Velvet Passion Matte Lipstick 319
Kiko Smart Fusion Lip Pencil 504
Kiko Smart Fusion Lip Pencil 529
Kiko Smart Fusion Lip Pencil 534

Kiko Shoplog Italië Kiko Smart Eyeshadow 03

Kiko Shoplog Italië Kiko Smart Eyeshadow 03 Swatches

♥ Kiko Smart Eyeshadow 03 – € 2,50.
Mijn favoriete gouden oogschaduw met shimmers is enige tijd geleden opgegaan. Ondanks dat mijn stash uitpuilt met prachtige tinten oogschaduw, was ik nog op zoek naar een mooie, vergelijkbare tint. Ik kan je vertellen dat ik die heb gevonden! Het is een goud / lichtbruine oogschaduw met glansdeeltjes. De textuur is vrij zacht, maar niet poederig. Het pigment is ongelooflijk goed. De oogschaduw laat zich ook goed blenden. Ik heb er dus weer een toppertje bij in mijn stash!

Kiko Shoplog Italië Kiko Velvet Passion Matte Lipstick

 

Kiko Shoplog Italië Kiko Velvet Passion Matte Lipstick Swatches

♥ Kiko Velvet Passion Matte Lipstick 319 – € 6,95.
Oh, ik ben verliefd op de huls! Wat een pareltje, hè? Al is de inhoud ook schitterend! Het is een diepdonkere berry tint die goed draagbaar is in de herfst en winter. De lipstick bevat een lichte geur die vervliegt zodra je de tint aanbrengt. Het effect is mat. De lipstick blijft ongeveer 3 à 4 uurtjes op mijn lippen zitten. In die uurtjes klets ik veel, drink ik behoorlijk wat theetjes en gaan er de nodige versnaperingen doorheen. Voor mij zijn de lipsticks van Kiko ook ware budgettoppertjes!

Kiko Shoplog Italië Kiko Smart Fusion Lip Pencil

Kiko Shoplog Italië Kiko Smart Fusion Lip Pencil 504

♥ Kiko Smart Fusion Lip Pencil 504 – € 2,50.
Vroeger gebruikte men een lippotlood om de randen van je mond mee aan te zetten waarna je de rest van je lippen ‘inkleurde’ met een gloss en/of lipstick. Sinds een aantal jaren worden lippotloden ook gebruikt om je gehele lippen mee in te stiften. Het blijft urenlang zitten en zorgt voor een zéér mat effect. Daarbij zijn potloodjes een stuk goedkoper dan een lipstick van hetzelfde merk. Helaas valt de kleur 504 mij ietwat tegen. De lichtbruine tint neigt naar oranje en ziet er op mijn lippen niet al te flatteus uit.

Kiko Shoplog Italië Kiko Smart Fusion Lip Pencil 529

♥ Kiko Smart Fusion Lip Pencil 529 – € 2,50.
Gelukkig is kleur 529, een berry tint, een toppertje! De kleur kun je goed opbouwen. Wanneer je één laagje aanbrengt, is het een lichte berry tint. Als je meerdere laagjes aanbrengt, wordt de tint donkerder. Persoonlijk vind ik het erg leuk dat je hiermee kunt experimenteren. Dit zou zo maar eens een favoriet lipproduct van mij kunnen worden in de herfst / winter.

Kiko Shoplog Italië Kiko Smart Fusion Lip Pencil 534

♥ Kiko Smart Fusion Lip Pencil 534 – € 2,50.
Nummer 534 is een diepbruine tint. Een kleur waar mijn hartje heel wat sneller van gaat kloppen. Al kan de tint hard overkomen zodra je deze draagt. Vandaar ook dat het slim is om je ooglook vrij rustig en neutraal te houden. Als ik juist wat meer glans wil hebben, breng ik er wat lipgloss overheen.

Kiko Shoplog Italië Kiko Smart Fusion Lip Pencil Swatches

Dierproefvrij.
Het merk Kiko is dierproefvrij.

Verkrijgbaarheid.
Het Italiaanse merk Kiko is verkrijgbaar in vele landen binnen Europa. Zo ook in Nederland. Als er geen winkel bij jou in de buurt zit, kun je een bestelling plaatsen in de webshop. De prijzen van de make-up producten uit deze review staan bij de tussenkopjes vermeld. Dit zijn trouwens de prijzen inclusief korting.

Kiko Shoplog Italië

Welke items heb jij deze zomer (tijdens je vakantie) geshopt? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Ik vind dat dus zelf ook zo leuk, om make-up producten op vakantie te kopen, dan heb je er zulke leuke herinneringen aan. In Madrid heb ik ook zalig geshopt haha;-) Ik zag ook een winkel van Kiko, maar op de een of andere manier ‘trekt’ dit merk me niet zo. De kleuren die je hebt uitgezocht vind ik wel erg mooi.

 2. says

  Mooie aankoopjes! Ik vind het ook leuker om make-up in het buitenland te shoppen. Nu de Kiko ook in Groningen zit ga ik er bijna nooit meer heen haha. Alhoewel ik nu wel zin krijg om daar even rond te snuffelen… :-)

 3. says

  Wat leuk dat Kiko zo’n speciale vakantieherinnering voor je heeft dat je het merk alleen op vakantie koopt. Zo te zien ben je goed geslaagd. Mooie producten heb je gekocht! Ik heb zelf alleen twee nagellakjes van dit merk, maar vind die heel fijn werken.

  • Beautyjuf says

   Haha! Ik heb het juist andersom. Via de webshop zie ik veel te veel leuke items. Als ik het ga testen in de winkel, valt het me soms ietwat tegen waardoor ik het niet koop. Ben benieuwd wat je gekocht hebt.

  • Beautyjuf says

   Wat jammer dat de winkel zo rommelig oogt. Dat zou voor mij ook een reden kunnen zijn om een winkel minder vaak een bezoekje te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *