John van G – Glamour Look Lipstick 134

John van G Glamour Look Lipstick 134 ReviewAls ik een feestje heb of een avondje uitga, ga ik voor een wat meer opvallende make-up look. De wijnrode lipstick Glamour Look Lipstick 134 van John van G maakt de look helemaal af.

John van G Glamour Look Lipstick 134 ReviewJohn van G – Glamour Look.
Het merk John van G heeft een prachtige make-up collectie uitgebracht genaamd Glamour Look. De collectie bevat een aantal mooie items waaronder oogschaduws, eyebrow liner & powder en lipsticks. De tinten zijn op elkaar afgestemd en geschikt voor een dagelijkse make-up look of voor een avondje uit.

John van G Glamour Look Lipstick 134 ReviewJohn van G – Glamour Look Lipstick 134.
De Glamour Look Lipstick 134 heeft een zwarte, matte huls waarop de bronzen letters ‘JG’ pronken. De huls voelt vrij zwaar aan, maar dat komt door de magnetische sluiting. Je hoort dan ook een ‘klik’ zodra je de dop op de huls klikt. De dop gaat er soepeltjes vanaf, maar niet zodanig soepeltjes dat deze bijvoorbeeld los ligt in je (toilet)tas.

De wijnrode, matte lipstick draait gemakkelijk uit de huls waarbij je ziet dat deze schuin is afgesneden. De lipstick glijdt soepel over de lippen waarbij deze een rijkelijk pigment achterlaat.Eenmaal op de lippen, voelt de substantie een tikkeltje stroef aan. Zoals bij vrijwel iedere matte lipstick het geval is. Deze lipstick is daarin dan ook geen uitzondering.

Lipsticks ruiken veelal naar ehh, lipstick 😉 De Glamour Look Lipstick 134 bevat een subtiel vleugje vanillegeur. Mocht je, net zoals ik, niet van een vanillegeur in beauty- en/of make-up producten houden, zul je je absoluut niet aan deze geur storen.

John van G Glamour Look Lipstick 134 ReviewDierproefvrij. 
Het make-up merk John van G is dierproefvrij.

John van G Glamour Look Lipstick 134 Review SwatchesConclusie. 
Ondanks dat mijn voorkeur uitgaat naar bruin- en nude tinten lipstick, houd ik ook van donkere, wijnrode tinten lipstick. Tijdens een feestje op een avondje uit draag ik graag een wat meer opvallende look waarbij een wijnrode lipstick perfect past. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik er weer eentje mag toevoegen aan mijn stash. De lipstick brengt mooi egaal aan waardoor deze er strak uitziet. Gedurende de dag trekt de lipstick ietwat in de lijntjes rondom mijn mond. Het gebruik van een gekleurde of doorzichtige lip liner is dan ook een must. Na een hapje of een drankje is de lipstick onregelmatig gesleten waardoor deze ietwat vlekkerig oogt. Als je een nieuwe laag lipstick aanbrengt, ziet de lipstick er weer tiptop uit. Dit kan over de oude laag heen, maar je kunt ook een nieuwe laag aanbrengen door eerste de oude laag lipstick te verwijderen. Mijn lippen drogen ietwat uit van de lipstick.

Verkrijgbaarheid.
De Glamour Look lipstick 134 is verkrijgbaar bij schoonheidsspecialistes, drogisterijen en op de site van het make-up merk John van G. De lipstick kost € 10,00. De collectie Glamour Look bevat meerdere pareltjes. Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje in de webshop te nemen.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.