Instagramkiekjes – The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss ReviewIn 2018 zal ik af en toe een (korte) review op mijn Instagram-account @beautyjuf plaatsen. Handig als je weinig tijd hebt om een uitgebreid artikel te lezen, toch?

Sommige bezoekers van mijn blog hebben geen Instagram-account. Vandaar dat ik ervoor kies om de ‘Instagram-reviews’ ook te delen op mijn blog. Veel leesplezier!

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss ReviewHet merk The Body Shop brengt speciaal voor Valentijnsdag een nieuwe geurlijn uit genaamd Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss. Er zijn drie producten verkrijgbaar: Body Cream, Shower Gel en Eau de Toilette 50 ml..

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss ReviewDe zoete en fruitige eau de toilette bevat de geur van Japanse kersenbloesem en verfrissende, fruitig noten van aardbei, roze pioenroos en amber. De substantie zit in een gegraveerde retro parfumflesje met facetten.

De geur vind ik een geschikte keuze voor Valentijnsdag; de dag van de liefde. Ondanks dit, zou ik de eau de toilette persoonlijk in de lente / zomer dragen dan in dit jaargetijde.

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss ReviewDe eau de toilette blijft urenlang hangen. Wanneer ik deze ’s ochtends aanbreng, is het geurtje ’s avonds nog subtiel aanwezig.

Een Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette van 50 ml. kost € 27,00 en is verkrijgbaar bij het dierproefvrije The Body Shop. De Eau de Toilette is tevens veganistisch (bevat geen dierlijke ingrediënten).

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik vind dit echt een chill concept: af en toe heb je ook gewoon genoeg aan een korte review. Ik heb ‘m vaker voorbij zien komen en de geur spreekt me zeker aan! Mooie flacon ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.