Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud

Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud

Tijdens de laatste schooldag afgelopen jaar kreeg ik van een leerling het Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud cadeau. Ik bewaarde deze tot het moment dat ik een oppeppertje nodig had. Vorige week had ik mijn eerst werkweek van het nieuwe schooljaar. Het vroege opstaan, het ontmoeten én leren kennen van nieuwe leerlingen en me weer te verdiepen in de methodes, leek mij het geschikte moment om het masker uit te proberen.

Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud

Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud.
De verpakking doet mij denken aan de vorm van een kerstbal. In het ronde gedeelte zit het maskertje verstopt. Het haakje dient als ophangsysteem voor in de winkel. Het masker zit verpakt in een luchtdicht zakje van folie met aan de binnenkant plastic. Deze is gemakkelijk met je vingers te openen waarbij je dan ook geen schaar nodig hebt.

De dikke, lobbige substantie is wit en lijkt een parelmoerglans te bevatten. De geur is een tikkeltje zoet, maar niet te sterk. Ergens in de verte herken ik de geur van blauwe bessen. De substantie is gemakkelijk aan te brengen met de vingers, maar je kunt er ook een kwast voor gebruiken. Waar sommige maskers nog eens verschuiven, blijft de Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud goed op de plek zitten.

Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud

De inhoud van het zakje is 10 ml.. Dit is voldoende voor één keer gebruik voor de gehele gezichtshuid. Het masker laat je 15 – 20 minuten intrekken. De substantie droogt ietwat op waardoor er lijntjes / rimpeltjes in het masker ontstaan. Het masker wordt overigens niet zodanig hard dat je niet meer kunt praten en/of je gezicht strak in de plooi moet houden.

Ieder gezichtsmasker heeft een bepaalde werking. Zo ook dit gezichtsmasker. De romige substantie helpt je gezichtshuid te beschermen en voeden. Tevens heeft het een ontspannende werking. De substantie verwijder je met lauwwarm water en eventueel een washand. Na gebruik zou je je als herboren moeten voelen.

Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud

Collectie.
De lijn Sparkling Fun van Hema bevat nog meer leuke hebbedingetjes.
* Hema Sparkling Fun Shower Gel – € 2,00
* Hema Sparkling Fun Foaming Shower Gel – € 2,00
* Hema Sparkling Fun Body Lotion – € 2,00

Dierproefvrij.
Het merk Hema is dierproefvrij.

Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud_4

Conclusie.
De subtiele geur vind ik heerlijk evenals de romige substantie. Ik was benieuwd hoe mijn huid op dit masker zou reageren. Tot op heden heb ik namelijk helaas geen goede ervaringen met maskers, van welk merk dan ook. Mijn huid voelt al snel branderig aan en wordt (vuur)rood. Het masker heb ik 15 minuten zijn werk laten doen waarbij mijn gezichtshuid er goed op reageerde. Toen ik de substantie verwijderde, waren mijn wangen echter knalrood. Ook bij mijn slapen en kin had ik rode vlekjes. Ik smeerde er gelijk een dot crème op. Mijn huid voelde schoon aan, maar wel een tikkeltje droog en trekkerig.

IMG_3750

Verkrijgbaarheid.
Het Hema Face Mask Sparkling Fun Blueberry & Raspberry Mud is verkrijgbaar bij Hema voor slechts € 2,00.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Wat lief dat je zo’n maskertje had gekregen van een leerling en leuk dat je het meteen voor je blog hebt getest! Jammer dat je huid naderhand niet zo goed reageerde op het masker, want verder lijkt zo’n masker me een heerlijk genietmoment na een lange werkdag.

  2. says

    Ik vind dat altijd zo lief, dat kinderen cadeautjes geven aan hun juf / meester aan het eind van het schooljaar. Het is echt heel erg, maar ik kan me helemaal niet herinneren dat ik dat vroeger gedaan heb! Wat jammer dat je huid nooit goed reageert op maskers. Misschien eens proberen om ze minder lang op te doen en kijken hoe dat gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *