Hema Body Cream ‘Especially For You ENJOY’

Hema Body Cream 'Especially For You ENJOY' ReviewHema heeft haar assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid. Naast de welbekende rookworsten, kleding en huis- tuin- en keukenaccessoires, hebben ze ook een breed scala aan ‘stationary’- en lichaamsverzorgingsproducten. Op laatstgenoemde afdeling snuffel ik, als beautyblogger zijnde, graag rond. Zie dan maar eens die heerlijke producten te weerstaan…

Hema Body Cream 'Especially For You ENJOY' ReviewHema Body Cream ‘Especially For You ENJOY’.
De volle, rijkelijke substantie zit in een luxueus ogende zwarte pot die ‘gouden’ details en dezelfde kleur deksel bevat. De body cream bevat een warme geur van sandelhout, vanille en salie die je urenlang blijft ruiken zodra je deze hebt aangebracht op de huid. Tevens bevat de substantie ook een een kleine hoeveelheid shimmers. Deze reflecteren in het (zon)licht waardoor je, letterlijk, straalt. Hema geeft aan de de body cream aloë vera bevat die de vochtbalans van de huid op peil houdt. Als je de pot voor een eerste keer opent, zit er een aluminium folie over de substantie heen. Persoonlijk vind ik dit erg hygiënisch. In de winkel staat een tester waar je aan kunt snuffelen en die je kunt uitproberen.

Hema Body Cream 'Especially For You ENJOY' ReviewGeurlijnen.
FAME make it happen – frisse geur van jasmijn, verse citrus en blauwe bessen
A state of BLISS – neutrale geur van linnen, viooltjes en mimosa
SHINE today is the day – heerlijke geur van mandarijn, amber en vleugje roze peper
GO with the FLOW – ontspannen geur van eucalyptus, vanille en lavendel
Especially For You ENJOY – een warme geur van sandelhout, vanie en salie.

Laatstgenoemde geurlijn is een limited edition en zal binnenkort helaas niet meer verkrijgbaar zijn. De overige vier geurlijnen zitten in het vaste assortiment van Hema.

Hema Body Cream 'Especially For You ENJOY' ReviewAls je heel goed kijkt, zie je de shimmers die in de substantie zitten. 

Dierproefvrij.
Het merk Hema is dierproefvrij.

Conclusie.
Ik ben tot over mijn oren verliefd op de body cream ‘Especially For You ENJOY’ van Hema. De volle, rijke body cream laat zich gemakkelijk uitsmeren en trekt snel in de huid. Wat achterblijft is de de hemelse, warme geur van sandelhout, vanille en salie. Deze past perfect bij dit jaargetijde. Mijn huid voelt na gebruik zacht en verzorgd aan. De shimmers vind ik een leuke bijkomstigheid, maar geen must.

Hema Body Cream 'Especially For You ENJOY' ReviewVerkrijgbaarheid.
Hema Body Cream ‘Especially For You’ is verkrijgbaar bij Hema en kost € 3,50. Binnen deze geurlijn zijn meerdere producten verkrijgbaar waaronder een body mist, body scrub, shower mousse en een toilettasje.
Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Je maakt me heel enthousiast om deze body cream ook eens te proberen. Voor de prijs hoef ik het zeker niet te laten en de shimmers en mooie verpakking kan ik ook wel waarderen :) Ik ga snel weer eens een kijkje nemen bij HEMA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.