Hask Argan Oil Repairing Shampoo & Conditioner

Hask Argan Oil Repairing Shampoo & Conditioner Review_1Door het dagelijks wassen en föhnen hebben mijn bruine lokken heel wat te verduren. Een verzorgende shampoo en conditioner vind ik dan ook een must om mijn haren in goede conditie te houden. Voldoen de Hask Argan Oil Repairing Shampoo & Conditioner aan mijn verwachtingen?

Hask Argan Oil Repairing Shampoo ReviewHask Argan Oil Repairing Shampoo.
De Hask Argan Oil Repairing Shampoo is geschikt voor droog en beschadigd haar om de lokken te versterken en te herstellen. Het uiterlijk van de flacon is lichtbruin van kleur, maar wel doorzichtig zodat je de inhoud ziet. De blauwe klikdop en details maken het geheel af. De substantie is vol, romig en heeft een parelmoerglans uiterlijk. De heerlijke frisse citrusgeur is een verwennerij voor de reukorganen. De shampoo is vrij van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Het merk Hask staat bekend om de arganolie die in de producten verwerkt zit. Het ingrediënt ‘Argania Sinosa (Argan) Kernel Oil’ staat redelijk vooraan op de ingrediëntenlijst. Hask komt dus haar belofte na.

Hask Argan Oil Repairing Conditioner ReviewHask Argan Oil Reparing Conditioner.
De Hask Argan Oil Repairing Conditioner is, evenals de shampoo, geschikt voor droog en beschadigd haar om deze een gezonde en glanzende boost te geven. De flacon van zowel de shampoo als conditioner is identiek aan elkaar. Er zit echter één klein verschil in beide flacons waardoor je onder de douche niet per ongeluk de verkeerde pakt. De shampoo heeft een bruingeel vlak op de flacon gekregen en de conditioner een blauw vlak. Een klein detail, maar wel goed zichtbaar. De substantie is vol, stevig en romig. Ook de conditioner bevat een heerlijke frisse citrusgeur. De conditioner is vrij van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Evenals de shampoo bevat de conditioner ook het ingrediënt ‘Argania Sinosa (Argan) Kernel Oil’.

Hask Argan Oil Repairing Shampoo & Conditioner ReviewDierproefvrij.
Op de flacon staat vermeld dat het merk dierproefvrij is. Op de site van Sophie (www.naoki.nl) staat echter vermeld dat het merk zowel niet dierproefvrij als veganistisch is.

Hask Argan Oil Repairing Shampoo & Conditioner Review_2Conclusie.
Iedere ochtend is het een klein feestje onder de douche met deze heerlijke haarverzorgingsproducten. Dan doel ik op de geur én de werking van zowel de shampoo als conditioner. De shampoo schuimt, ondanks dat deze geen sulfaten bevat, rijkelijk. De substantie is gemakkelijk te verdelen en, na het reinigen van de haren, goed uit te spoelen. Mijn haren zijn voorzien van een enorme dosis glans en lijken er ook gezonder en sterker uit te zien. Ook voelen mijn haren steviger aan. Een conditioner is normaliter te vol en rijkelijk voor mijn haren, waardoor deze er slap en futloos bijhangen gedurende de dag. Met deze variant conditioner is dat absoluut niet het geval! Al gebruik ik dan ook maar een klein druppeltje conditioner. Voor mijn korte koppie is dat meer dan voldoende. Met dit koude en gure weer heb ik snel last van statisch haar. Met de conditioner is dat verleden tijd. Ook zien mijn haren er sterker en gezonder uit. Kortom, het zijn twee toppertjes!

Hask Argan Oil Repairing Shampoo & Conditioner Review_3Verkrijgbaarheid.
De producten van haarverzorgingsmerk Hask zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos en Albert Heijn. Een flacon met een inhoud van 355 ml. kost € 8,99. Tip: geregeld zijn de producten van Hask in de aanbieding.

Wat is jouw favoriete merk op het gebied van shampoo en conditioner? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Jammer dat dit merk niet dierproefvrij is! De producten klinken namelijk heel fijn en goed, maar ik laat ze zelf dan toch liggen. Fijn dat de producten voor jou zo goed hun werk doen. En een middel tegen statisch haar, dat klinkt mij ook als muziek in de oren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.