Glycerona Handen wassen zonder water (mét crackling effect)

Glycerona Handen wassen zonder water met crackling effect Review

Glycerona heeft een ‘Handen wassen zonder water’-product uitgebracht met een zéér bijzonder effect. Namelijk het crackling effect. Een tikkeltje lachwekkend en geinig is het wel! Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt?

Glycerona Handen wassen zonder water met crackling effect Review

Glycerona Handen wassen zonder water (mét crackling effect).
Helaas ben je niet altijd in de gelegenheid om je handen te wassen met water (en zeep). Inmiddels hebben verscheidene merken hierop ingespeeld door het product ‘handen wassen zonder water’ te produceren. Zo ook het merk Glycerona. Al hebben zij er wel een heel speciaal effect aangegeven. Het is namelijk een crackling gel. Oftewel, een gel waarvan de substantie gaat knetteren zodra het in aanraking komt met de huid.

<img class="alignnone size-full wp-image-24619 aligncenter" src="http://www.beautyjuf.nl/wp-content/uploads/2017/08/Glycerona-Handen-wassen-zonder-water-met-crackling-effect-Review.jpg" alt="Glycerona Handen wassen zonder water met crackling effect Review" width="1000" height="667" /> Glycerona heeft een 'Handen wassen zonder water'-product uitgebracht met een zéér bijzonder effect. Namelijk het crackling effect. Een tikkeltje lachwekkend en geinig is het wel! Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt?

Al draait het natuurlijk ook om de werking van het product. Deze is verfrissend en deodoriserend. De substantie is verrijkt met de ingrediënten Bisabolol en Panthenol. Het eerst ingrediënt, Bisabolol, werkt kalmerend en anti-bacterieel. Panthenol is een ingrediënt wat de huid niet uitdroogt en de huid soepel houdt. Mocht je je voeten eens een opfrisbeurt willen geven, mag je dit product daar ook voor gebruiken.

Glycerona Handen wassen zonder water met crackling effect Review

Dierproefvrij.
Het merk Glycerona valt onder de Remark Groep. Dit bedrijf produceert een twintigtal merken waaronder Zarque en Vogue. Remark Groep geeft op de website aan dat alle producten die zij produceren volledig dierproefvrij ontwikkeld worden.

Glycerona Handen wassen zonder water met crackling effect Review

Conclusie.
Wat een geinig én fijn product! Het is, letterlijk, een knetterend feestje in mijn handen zodra ik wat substantie op mijn handen spuit. Je voelt een lichte tinteling en het kietelt ietwat. Het geluid viel mij meer op. Dit heeft wat weg van het gesis zodra je een lapje vlees in de koekenpan legt. Het goedje voelt ietwat plakkerig aan nadat ik het net heb aangebracht, maar een paar tellen later is dat gevoel geheel verdwenen. Wat overblijft zijn zijdezachte handen die fris ruiken zonder overheersende geur.

Glycerona Handen wassen zonder water met crackling effect Review

Verkrijgbaarheid.
De Glycerona Handen wassen zonder water is verkrijgbaar bij de reguliere drogist. Een spuitflacon met een inhoud van 100 ml. kost € 2,99.

Wat is jouw ervaring met producten ‘handen wassen zonder water’? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Ah , hier was ik al benieuwd naar na je post op Instagram, maar ik vind het heel goed klinken! De ingredienten lijken me ook wel prima, en de prijs natuurlijk ook. Ik heb ook altijd zo’n handen wassen zonder water product bij me, nu ik op vakantie ben, vind ik het helemaal onmisbaar. Ik heb er nu een van L’Occitane bij me. Die knettert dan wel niet, maar ruikt wel heel lekker;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *