Essence This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro Macaron

Essence This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro MacaronEssence heeft er een nieuwe lipstick-lijn in het vaste assortiment bij gekregen; Essence This Is Me! Nude Lipstick. Ik was op slag verliefd toen ik 04 Retro Macaron spotte. Kijk je mee naar dit pareltje?

Essence This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro MacaronEssence This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro Macaron.
De lipstick-lijn This Is Me! Nude Lipstick is, sinds de update in februari 2018, nieuw in het assortiment van Essence. De lijn bevat zes trendy, maar tevens gewaagde nude tinten zoals bijvoorbeeld koper en lichtgrijs met een semi-matte finish. Matte lipsticks staan erom bekend dat ze de lippen uitdrogen. Vandaar dat de lipsticks sheaboter bevatten zodat jouw lippen intens verzorgd worden.

De slanke, zwarte huls bevat een dop die vrijwel exact dezelfde kleur heeft als de lipstick. Handig, want zo grijp je nooit mis als je meerdere varianten uit deze lijn in je stash hebt liggen.

Op de achterkant van de huls zit een klikmechanisme waardoor je de substantie gemakkelijk kunt doseren. Zorg er overigens voor dat je niet te vaak klikt, want de lipstick kan niet meer terug in de huls! Door het druppelvormige uiterlijk kun je met precisie werken.

De tint ‘Retro Macaron’ is een donkere nude tint die bij iedere make-up look past. De intense kleur blijft een uurtje of 2 à 3 op de lippen zitten. De lipstick overleeft een drankje, maar na een hapje is de tint niet meer zichtbaar.

Essence This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro MacaronAssortiment.
De This Is Me! Nude Lipstick is verkrijgbaar in zes tinten:
01 My Sweet Milkshake
02 The Ocher Rocker
03 Mute Nude
04 Retro Macaron
05 It’s Gettin Misty
06 Be Ashy

Essence This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro MacaronDierproefvrij.
Het merk Essence is dierproefvrij.

Essence This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro MacaronConclusie. 
In de inleiding liet ik al doorschemeren dat ik This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro Macaron een prachtige tint vind. De substantie voelt droog aan op mijn lippen, maar gedurende de dag krijg ik geen last van velletjes. Door het mechanische kliksysteem kan ik niet zien hoeveel gram lipstick de huls nog bevat. Dat vind ik een piepklein nadeel.

Essence This Is Me! Nude Lipstick 04 Retro MacaronVerkrijgbaarheid.
De This Is Me! Nude Lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost € 2,89. Let op! Een reguliere lipstick van Essence bevat 3,8 gram inhoud. Deze variant lipstick bevat ‘slechts’ 1,8 gram.

Ben jij al in het bezit van een This Is Me! Nude Lipstick van Essence? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Van dit soort kleuren hou ik dus ook. Oh, ik moet me echt eens meer gaan verdiepen in Essence. Gisteren op een persevent sprak ik ook een meisje met een super mooie kleur op de lippen, bleek dus ook ‘ gewoon ‘ van Essence te zijn;-)

  • Beautyjuf says

   De budgetmerken zoals Essence, Catrice , Kiko en Hema hebben er veelal pareltjes tussen zitten. Vandaar ook dat ik ‘slechts’ één lipstick in mijn stash heb liggen van een luxe merk (MAC Cosmetics).

 2. Christel says

  Mooie kleur, staat je goed. Dit zijn de kleuren waar ik ook vaak naar grijp. Wil morgen meteen naar het Kruidvat rennen, maarrrrrr: ik heb met mezelf afgesproken eerst eens wat lipsticks op te maken. Dus deze gaat op mijn wish-list.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *