EOS Shimmer Pearl Lippenbalsem

EOS Shimmer Pearl Lippenbalsem Review

Het wereldwijde merk EOS, wat bekend staat om haar eivormige lippenbalsems, heeft een nieuwe collectie uitgebracht genaamd ‘Shimmer’. De lijn bevat twee pareltjes die je lippen verzorging bieden én een dosis glans: Sheer Pink & Pearl. Laatstgenoemde variant staat vandaag te stralen op mijn blog. Kijk je mee?

EOS Shimmer Pearl Lippenbalsem Review Beautyjuf

EOS Shimmer Pearl Lippenbalsem.
In de inleiding gaf ik al aan dat de collectie uit twee varianten bestaat: Sheer Pink & Pearl. Beiden zijn te herkennen aan de matzwarte, eivormige verpakking. Bovenin de deksel zitten inkepingen. Deze zijn roze of parelmoerglans van kleur. Hierin onderscheidt de nieuwe collectie zich, want de reguliere bolletjes bevatten één kleur die een bepaalde ‘geur / smaak’ vertegenwoordigen.

In het eivormige bolletje bevindt zich de lippenbalsem die ook rond is qua vorm. De parelmoerkleurige substantie bevat een flinke dosis minuscule shimmers. De lippenbalsem bevat een subtiele vanillegeur die ik niet als storend ervaar.

De nieuwe Shimmer collectie geeft je lippen rijke verzorging én een glossy finish. De lippenbalsem bevat verzorgende en herstellende ingrediënten zoals sheaboter, jojoba olie en vitamine E. Dankzij de micadeeltjes krijgen je lippen een natuurlijke glans. EOS staat erom bekend dat de lippenbalsems geen minerale oliën en parabenen bevatten.

EOS Shimmer Pearl Lippenbalsem Review

EOS Shimmer Collectie.
De EOS Shimmer collectie bestaat uit twee varianten:
Pearl – een zachte, glanzende nudekleur
Sheer Pink – een prachtige, subtiele rosékleur

EOS Shimmer Pearl Lippenbalsem Review

Dierproefvrij.
EOS geeft aan niet op dieren te testen. Echter, de lipenbalsem wordt ook in China verkocht waar men verplicht is om geïmporteerde cosmeticaproducten op dieren te testen alvorens ze daar verkocht mogen worden.

EOS Shimmer Pearl Lippenbalsem

Conclusie.
Ik vind de eivormige verpakkingen van EOS zo ontzettend lief! Al vind ik ze niet altijd even praktisch. Soms neem ik geen (hand)tas mee, maar wil ik wat losse spulletjes in mijn broek- of jaszakken stoppen. Een langwerpige lippenbalsem is gemakkelijker mee te nemen dan het eivormige bolletje van EOS. Mijn lippen zien er verzorgd en gevoed uit. De glansdeeltjes vind ik een leuk detail en geven nét dat tikkeltje meer dan een reguliere lippenbalsem.

Naamloos

Verkrijgbaarheid.
De Shimmer collectie van EOS is vanaf september 2017 exclusief verkrijgbaar Douglas. Een lippenbalsem kost € 7,13.

Ben jij bekend met de EOS lippenbalsem? Zo ja, wat is jouw mening erover? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    De verpakking vind ik zo leuk! Ik gebruik altijd de lipbutters van the Bodyshop dus heb verder geen ervaring met Eos maar wil deze eigenlijk wel eens proberen want iedereen is er positief over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *