Embryolisse Cicalisse

Embryolisse Cicalisse Review

Mijn gezichtshuid is sinds een aantal maanden niet meer in topconditie. Deze is droog, bevat schilfertjes en rode vlekjes. Allerlei smeerseltjes hebben de revue gepasseerd, maar tot op heden hebben deze geen baat gehad. Toen mij de Embryolisse Cicalisse werd geadviseerd, was ik heel nieuwsgierig of deze crème mijn problemen zou verhelpen.

Embryolisse Cicalisse Review Beautyjuf

Embryolisse.
In 1950 ontwikkelde Dr. Tricot, die zich in een ziekenhuis in Parijs specialiseerde in het verloop van huidziekten, de legendarische Embryolisse Lait Crème Concentré.  Inmiddels wordt deze crème door miljoenen mensen, waaronder visagisten en modellen, over de hele wereld gebruikt.

De producten van Embryolisse bevatten voedingsstoffen en vocht die de huid nodig heeft om volledig gezond te zijn. Deze bevatten geen ingewikkelde extra’s die de huid alleen maar overgevoelig maken zonder toegevoegde waarde.

Embryolisse bevat een selectie van werkende ingrediënten zoals bijenwas en aloë vera, gecombineerd met toevoegingen van bijvoorbeeld hyaluronzuur en collageen. Embryolisse maakt voornamelijk gebruik van actieve ingrediënten gewonnen uit en afkomstig van planten, bloemen en zaden. Vandaar ook dat de producten gebruikt kunnen worden door mensen met de meest gevoelige huid. Embryolisse is parabenenvrij en niet getest op dieren.

Embryolisse Cicalisse Review Beautyjuf

Embryolisse Cicalisse.
Cicalisse is een herstellende huidcrème die door de toevoeging van het ingrediënt acexaminezuur (3%) het herstel van de huid versnelt. Het hyaluronzout zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Het uiterlijk en de vitaliteit van de huid worden verbeterd. Suikers, vitamine E, een mix van zachte plantaardige oliën en het extact van Aloë Vera bevorderen de voeding en hydratatie en herstellen de beschadigde huid. Je kunt de crème onder andere gebruiken als dag- en nachtcrème, na het waxen en/of scheren en zonnebaden.

Embryolisse Cicalisse Review Beautyjuf

Mijn ervaring en conclusie.
De Embryolisse Cicalisse gebruik ik inmiddels drie weken, tweemaal daags (als dag- en nachtcrème). Ik kan voorzichtig de conclusie trekken dat mijn gezichtshuid langzaamaan aan het herstellen is en er beter uitziet. De eerste paar dagen slurpte mijn huid de luchtige crème op. Sterker nog, mijn gezichtshuid voelde na gebruik soms nog droog aan. Dan smeerde ik gerust twee laagjes Cicalisse op mijn gezicht.

Na ongeveer een week voelde mijn gezichtshuid rustiger en kalmer aan. Ook verdwenen de rode vlekjes en schilfertjes. Momenteel voelt mijn gezichtshuid nog steeds ietwat droog aan. Hopelijk verdwijnt dit gevoel ook naarmate ik de crème wat langer gebruik. Ik heb daar in ieder geval alle vertrouwen in! Al met al kan ik dus zeggen dat de Cicalisse een wondercrème is.

Embryolisse Cicalisse Review Beautyjuf

Verkrijgbaarheid.
Embryolisse Cicalisse is verkrijgbaar via de webshop Embryolisse. Voor een tube met een inhoud van 40 ml. betaal je € 23,95.

Wat is jouw favoriete merk dag- en/of nachtcrème? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Dit product heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. chucky1012 says

  Klinkt erg goed!
  Dit moet ik ook eens kopen want de huid van mijn gezicht is kurkdroog en zo schilferig.

  Xoxo

 2. says

  Wat grappig zeg ik ben met de originele maar dan de fluit variant begonnen en kan alleen maar beamen dat het een heerlijke crème is! Zelfs voor mijn vette, maar ook gevoelige huid. Ben er erg over te spreken!
  Fijne vakantie gehad?

  • Beautyjuf says

   Wat fijn om te lezen dat de fluid variant ook zo fijn is!

   Yup, het was heerlijk om er eventjes een weekje tussenuit te zijn :-)

 3. says

  Klinkt echt als een wondermiddel! Ik heb deze inderdaad voorbij zien komen bij modellen. Ben wel benieuwd naar wat het voor mijn huid zal doen.

 4. Inge says

  Mijn favoriete dagcrème (ja geloof het of niet) is de Kruidvat eigen merk vitamine E dagcrème in een bruin glazen potje! Ik had altijd zo’n droge huid maar ik gebruik het als dagcreme en nachtcreme en m’n huid is nog nooit zo goed geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.