Cadeautje Marokkaanse Olie

Cadeautje Marokkaanse Olie

‘Juf, als je deze olie gebruikt, word je er mooier van’. Tegelijkertijd kreeg ik een cadeautje in mijn handen gedrukt van een leerling die op vakantie was geweest naar Marokko. Wat ontzettend lief! Al moest ik wel hard lachen om het zinnetje wat erbij werd vermeld 😉

Cadeautje Marokkaanse Olie

Marokkaanse olie.
De olie zit in een plastic pompflacon. Er zit een plastic folie omheen waar allerlei informatie staat over het product. Helaas kan ik dit niet ontcijferen, want de taal is Arabisch. Er staat een symbool op met de letters ‘Bio’. Ik verwacht dan ook dat dit een biologisch product is. Ook staat er een afbeelding opgedrukt waar noten op te zien zijn. Dit zijn argan noten. De olie is dus een arganolie. Hoe puur deze olie is, weet ik helaas niet.

Cadeautje Marokkaanse Olie

Als je het pompje indrukt, komt er een kleine hoeveelheid olie uitgedruppeld. De geur is vrij subtiel aanwezig. De olie voelt een tikkeltje warm en romig aan. Als je de olie aanbrengt op de huid, begint deze meteen te glanzen. De olie is vet en trekt moeizaam in de huid, maar de werking is geweldig! Droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon! Je houdt een zachte, soepele huid over. Oh, de olie kun je bijvoorbeeld ook voor je haarpunten gebruiken. Cadeautje Marokkaanse Olie

Conclusie.
Sinds ongeveer een jaar is mijn gezichtshuid een tikkeltje eigenwijs. Ik heb een onrustige huid die droge plekjes en rode vlekjes bevat. De gezichtsverzorgingsproducten van Ziaja (review) hebben de conditie van mijn huid al aanzienlijk verbeterd. De Marokkaanse olie was hét zetje wat mijn huid nodig had. Mijn huid ziet er stralend uit waarbij ik geen last meer heb van oneffenheden. Ik ben heel blij met dit lieve cadeautje! En, de leerling heeft overigens gelijk gekregen, want ik mijn gezichtshuid is er mooier door geworden.

Cadeautje Marokkaanse Olie

Gebruik jij een olie voor je gezichtshuid? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Ik heb een olie van sisley die ik soms gebruik om mijn huid even een boost te geven. Leuk om eens een review te lezen van zo’n – voor ons in NL – onbekend merk!

 2. says

  Ach wat lief! Zo’n onverwacht cadeau, ook nog een mooi beautyproduct…
  Ik gebruik alleen olie om oogschaduw te verwijderen, maar verder eigenlijk niet meer. Voorheen wel.

  • Beautyjuf says

   In het verleden heb ik een olie van Weleda gehad om mijn (oog)make-up mee te verwijderen. Een erg fijne en milde manier van reinigen waar mijn huid erg happy mee was.
   Waar je gebruikte je voorheen nog meer olie voor?

 3. says

  Wat een onwijs lief cadeau van die leerling! En fijn dat de olie je huid ook nog eens echt goed doet. Het klinkt als een erg fijn product :) Zelf gebruik ik eigenlijk nooit olie, maar ik heb nog een flesje pure arganolie staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *