Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask

Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask ReviewIk heb een zodanige gevoelige gezichtshuid dat ik maskertjes helaas (vrijwel) niet kan verdragen. Na afloop heb ik standaard vuurrode konen die een tikkeltje pijnlijk aanvoelen. Vandaar dat ik zéér nieuwsgierig was naar de Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask. Weet mijn huid deze te waarderen? En, zorgt het ervoor dat ik een tikkeltje relaxter door het leven ga?

Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask ReviewBiodroga De-Stress Algae Sheet Mask.
Het merk Biodroga heeft een nieuw product op de markt uitgebracht wat een pure verwennerij is voor de gevoelige huid; De-Stress Algae Sheet Mask.

Het flinterdunne, maar stevige vliesmasker zit in een afgesloten sachet die aan de bovenkant gemakkelijk te openen is door de inkepingen die erin zijn aangebracht.

Eenmaal open, zie je een klein doorzichtig opgevouwen plastic velletje waar het vliesmasker op ligt. Als je deze voorzichtig opent, kun je het masker pakken en op je gezicht plaatsen. Deze bedekt het gezicht volledig zonder dat er ‘flapjes’ aan de boven-, onder- of zijkanten over blijven (die in je haren blijven plakken).

Het vliesmasker is doordrenkt met een vloeistof. Zelfs het sachet bevat nog wat vloeistof. Dit heb ik, nadat ik het vliesmasker op mijn gezicht had aangebracht, nog over het masker verdeeld. Na ongeveer 10 – 15 minuten kun je het masker van je gezicht halen.

Het vliesmasker bevat het extract van de tropische micro-alg ‘tetraselmis suecica’, verrijkt met gouddeeltjes. Het extract heeft een kalmerend en verzorgend effect op de gevoelige huid. Goud staat bekend om de ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

Tip! Reinig vooraf je gezicht. Dan dringt de vloeistof met de werkende extracten nog beter in je gezichtshuid.

Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask ReviewConclusie.
Yes..!! Eindelijk eens geen rode, pijnlijke wangen na een ‘me-time’ avondje. Mijn gezichtshuid reageerde ontzettend goed op het Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask! Toen ik het masker na ongeveer 15 minuten verwijderde, was de vloeibare substantie zo goed als ingetrokken. Hetgeen nog op mijn huid lag, heb ik ingemasseerd. Mijn huid voelde na afloop rustig, gevoed en zacht aan. Tevens voelde mijn huid ook een tikkeltje ontspannen aan. (Via Instagram kun je een foto spotten waarbij ik het masker draag (inclusief driedubbele onderkin! ;-)) Klik op het mapje ‘beauty’ in de biografie. De foto komt dan vanzelf voorbij.).

Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask ReviewVerkrijgbaarheid.
De producten van het merk Biodroga worden wereldwijd in exclusieve schoonheidssalons en spa’s verkocht. Al zijn de producten ook verkrijgbaar via de webshop. De adviesprijs van de Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask is € 62,50 per 5 stuks.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Fijn is dat dan hè, dat je producten vindt waar je huid goed op reageert! Pfoeh, ik moest wel even twee keer kijken naar de prijs, haha. Maar als het goed is, dan is het goed. We hebben maar 1 huid en die mag best zo nu en dan eens in de watten gelegd werden, of onder een vliesmaskertje;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.