Beautyproducten ruilen met Instagram-maatje

Beautyproducten ruilen

Met vijf meiden hadden we het idee geopperd om elkaar te verblijden met beautyproducten die we zelf niet meer gebruikten. Vooraf stuurden we elkaar foto’s door via Instagram en mocht je gaan ‘onderhandelen’ met elkaar. Ik dacht dat ik gek werd..! De ene na de andere foto werd doorgestuurd. En, dan komt er ook nog eens een slechte eigenschap van mij naar boven en dat is ‘hebberigheid’. Correctie! Dat bleken we allemaal te hebben, haha!

Beautyproducten ruilen

Nadat we ons dit realiseerden, hebben we het eerlijker aangepakt. Je mocht je naam opgeven voor een beautyproduct wat je graag van een ander wilde hebben. Dit werd op een lijst gezet. Nadat iedereen dit had gedaan, werd de lijst rondgestuurd en kon je bekijken of je met iemand in onderhandeling kon gaan om een ‘dealtje’ te sluiten. Ik heb een aantal deals kunnen sluiten, maar ze zijn helaas niet allemaal ten uitvoer gebracht. Waarvan ik overigens zelf één ruil zelf heb afgezegd.

Met Iris kon ik algauw wat producten uitwisselen. We hebben gekeken naar waarde, maar ik merkte aan mezelf dat ik ook naar mijn gevoel luisterde. Je gunt het immers iemand (of niet ;-)). Iris was er razendsnel bij en stuurde het pakketje na een paar dagen al naar mij op. Op mijn pakketje moest ze helaas iets langer wachten, omdat ik een weekje de hort op was.

High Sky Volume en Matt Texture Dryshampoo van Toni&Guy.

Toni&Guy Dryshampoo Sky High Volume & Matt Texture Beautyjuf

In het verleden heb ik eens een droogshampoo van het merk Toni&Guy ontvangen in een Beautybox waar ik erg enthousiast over was. Helaas is het een vrij duur (drogisterij)merk, dus koop ik het niet voor mezelf. Vandaar dat ik deze twee varianten dan ook graag wilde hebben. Iris heeft ze beiden al meerdere keren gebruikt, maar daarin is ze eerlijk geweest tegenover mij.

Glazed Apple Body Butter en Sugar Scrub van The Body Shop.

The Body Shop Glazed Apple Sugar Scrub & Body Butter

Dit is één van mijn favoriete geuren van The Body Shop. Ik stond dan ook te stuiteren toen ik foto’s van deze twee producten voorbij zag komen. De scrub is ongebruikt, maar de body butter was al voor de helft op (en ook daarvan was ik op de hoogte). Ik heb er geen moeite mee om deze te gebruiken, want zowel de inhoud als de pot zagen er schoon en fris uit.

Powder Styler van Urban Fudge. 

Urban Fudge Powder Styler

Volume..!! Ik wil volume in mijn haren. Vandaar dat ik dit haarproduct snel op mijn wishlist zette. De textuur is vergelijkbaar met de volumepoeder die ik dagelijks van Kruidvat gebruik. Ik heb de volumepoeder al een aantal keren gebruikt en ben er happy mee.

Dip Eyeliner van Essence. 

Essence Dip Eyeliner Waterproof

Om dit product had ik niet gevraagd, dus Iris heeft een vergissing gemaakt of ik kreeg een extraatje. Helaas ben ik geen fan van zwarte dip eyeliner, dus deze heb ik alweer aan iemand cadeau gegeven.

Handcrème van Decubal. 

Decubal Handcrème

Ik verslind handcrèmes bij het leven, dus deze is zéér welkom. Met het merk Decubal ben ik overigens nog niet bekend. Dat is dan ook een leuke bijkomstigheid van deze ruilactie. Inmiddels heeft de handcrème een plekje gekregen op mijn nachtkastje, maar heb ik ‘m nog niet gebruikt. Er liggen nog een paar tubes die ik eerst wil opmaken.

Ik ben onwijs happy met mijn ruil! Ik heb mooie merken en producten ontvangen waarvan ik er al een paar in gebruik heb genomen. De producten die ik naar Iris heb opgestuurd, ben ik vergeten te fotograferen. Dat realiseerde ik me pas toen ik het pakketje net had weggebracht. Het spijt me!

Ruil jij weleens beautyproducten met iemand? Zo ja, hoe is jouw ervaring daarmee? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

 1. says

  Wat een goed idee, zo’n ruil! Zo kom je nog eens aan producten die je anders misschien niet zou kopen én zo kom je van producten af die je zelf eigenlijk niet gebruikt. Vooral die producten van The Body Shop lijken me heerlijk.

 2. says

  Mooie items heb je ontvangen! Onze ruil is een beetje in het water gevallen.. Dacht er steeds aan, maar vergat het vervolgens weer en had het ook niet helder wat wij nu van elkaar wilden.. Oeps! Binnenkort even appen zodat het we het wellicht toch nog in gang kunnen zetten 😉

 3. says

  Wat leuk en handig! Zag het al voorbij komen op Insta van Iris. Vooral ook fijn dat de dingen die je niet gebruikt een nieuwe eigenaar krijgen!

 4. says

  Haha ik had de eyeliner er inderdaad als extra bij gestopt! Ik vond het super leuk om met je te swappen, hopelijk binnenkort nog een keertje! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *