Beautyproducten op mijn nachtkastje #2

Beautyproducten op mijn nachtkastje

Ruim een jaar geleden schreef ik het artikel ‘Beautyproducten op mijn nachtkastje’. Inmiddels zijn er een aantal producten vervangen en/of opgemaakt. Vandaar dat het de hoogste tijd is om aan jullie te laten zien wat er momenteel naast mijn bed ligt. Kijk je mee?

Beautyproducten op mijn nachtkastje Rituals Yin Calming Bed & Body Mist
Yin Calming Bed & Body Mist van Rituals.
Als ik ’s avonds naar bed ga, slaap ik binnen een paar minuutjes. Soms, heel soms, zitten er avonden bij dat ik moeilijk de slaap kan vatten. Dan gebruik ik deze Yin Calming Bed & Body Mist van Rituals. Zodra de geur zich verspreidt door de slaapkamer, word ik zen en kan ik me beter ontspannen. Ook slaap ik dieper en vaster. Rituals geeft het advies om de body mist op je hoofdkussen te sprayen. Helaas krijg ik daar een allergische reactie op, dus spray ik de body mist op mijn dekbed of in de lucht. Vorig jaar heb ik een uitgebreide review geschreven over dit product (link).

Beautyproducten op mijn nachtkastje Treaclemoon Hand & Nail Balm Marshmallow Heaven
Hand & Nail Balm Mars Mallow Heaven van Treaclemoon*.
Voordat ik mijn bedje instap, smeer ik mijn handen rijkelijk in met een handcrème. ‘Marsh Mallow Heaven’ van Treaclemoon is een hemels product! De geur is mier- en mierzoet. Als je, net zoals ik, van snoepjes houdt, weet ik zeker dat je de geur weet te waarderen. De snel intrekkende substantie bevat vitamine E en abrikozenolie. Deze ingrediënten geven de handen een zijdezacht gevoel. Nog niet zo lang geleden heb ik een review geschreven over drie verschillende varianten van de Hand & Nail Balm van Treaclemoon.

Beautyproducten op mijn nachtkastje Kruidvat Hand & Nail Serum
Nail Care Hand & Nail Serum van Kruidvat*. 
Er ligt nog een toppertje van een handcrème naast mijn bed; Nail Care Hand & Nail Serum van Kruidvat. De substantie is zéér vloeibaar waardoor deze zich gemakkelijk laat uitsmeren. Helaas duurt het eventjes voordat het is ingetrokken. Mijn handen blijven daarna nog een tikkeltje plakkerig aanvoelen. Vandaar ook dat ik dit product ’s avonds gebruik voordat ik naar bed ga. Mijn handen voelen zacht aan en zien er verzorgd uit. Mijn nagels splijten minder snel en stroopnagels zijn verleden tijd. Dit product heeft enige tijd geleden ook in het zonnetje gestaan op mijn blog.

Beautyproducten op mijn nachtkastje Vaseline Sugar Coated
Sugar Coated van Vaseline. 
Iedere avond voorzie ik mijn lippen van een laagje lippenbalsem, zodat ik geen last krijg van velletjes. De vaseline laat een glanzend, vettig laagje achter. Na een paar minuutjes voelen mijn lippen gehydrateerd en zacht aan. De zachte rozengeur (met wijnextract) vind ik heerlijk, maar ik kan me indenken dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Het enige minpuntje vind ik de verpakking; het tinnen blikje. Je doopt iedere keer een vinger erin. Persoonlijk vind ik dat onhygiënisch.

Naast deze beautyproducten, liggen er momenteel nog wat items op de grond: oordopjes, het boek ‘Head over heels’ van Jill Mansell, een leeslampje en een pakje papieren zakdoekjes. Ook zet ik ’s avonds een glaasje water naast mijn bed. Als ik wakker word en dorst heb, hoef ik mijn bed niet uit te stappen.

Welke beautyproducten liggen er op jouw nachtkastje? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

* Deze producten heb ik ontvangen ter review. De reviews zijn al eerder online gekomen op mijn blog. 

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    Wat een mooie producten staan er op je nachtkastje! Vooral de handcrème van Treacle Moon en de body mist van Rituals spreken me aan. Wat jammer dat je niet zo goed reageert op de body mist op je kussen, maar in de slaapkamer ruikt het vast ook heerlijk :)

  2. says

    Ik vind die bodymists van Rituals ook altijd heerlijk. Ik gebruik ze alleen nooit voor het slapen gaan. Ik kan juist niet in slaap komen van geuren om me heen;-) Ik spray ze dus lekker overdag rond, in de badkamer vind ik dat ook fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *