Batiste Droogshampoo Mini Tropical & Blush

Batiste Mini Droogshampoo Tropical & Blush Review

Als je een weekendje weggaat, is het niet praktisch om full size verpakkingen mee te nemen. Hét droogshampoo merk Batiste heeft hier op ingespeeld door mini varianten uit te brengen. Ik heb de mini’s Tropical en Blush getest. Op één van beide toppertjes ben ik verliefd geworden.

Batiste Mini Droogshampoo Tropical & Blush Review

Batiste droogshampoo mini Tropical.
De variant Tropicial ziet er zomers en exotisch uit. De verpakking is knalgeel en bevat tropische bloemen en een paar flamingo’s als design. Ik krijg echt zin om deze variant haarspray te gebruiken. Als je de dop er vanaf haalt, zie je de spray. Deze ziet er exact hetzelfde uit als een full size droogshampoo van het merk Batiste. Een lichtzoete kokosgeur komt je tegemoet. Het is belangrijk om de spray vóór gebruik goed te schudden, want anders is de kans op een witte waas vrij groot. Spray de droogshampoo ongeveer 20 – 30 cm van je hoofdhuid vandaan. Er komt een flinke walm vrij zodra je de droogshampoo gebruikt. Mijn haar krijgt een lichtgrijze gloed over zich heen. Een gedeelte vervaagd zodra ik met mijn vingertoppen over de hoofdhuid wrijf, maar mijn haren ogen na gebruik wel een tikkeltje dof. De vettigheid verdwijnt in ieder geval als ‘sneeuw voor de zon’, top!

Batiste Mini Droogshampoo Tropical & Blush Review

Batiste droogshampoo mini Blush. 
De variant Blush ziet er lief en schattig uit. De witte verpakking bevat roze bloemen en hartjes. De bloemige geur is zoet, maar niet té. Na het schudden, kun je de droogshampoo aanbrengen met een afstand van ongeveer 20 – 30 cm vanaf de hoofdhuid. De droogshampoo laat een tikkeltje grijze gloed achter, maar wanneer je met je handen door de haren gaat, verdwijnt dit effect. Mijn haren bevatten na gebruik ook een behoorlijke dosis volume. Persoonlijk vind ik dat altijd een groot pluspunt van een droogshampoo. Van de vettige wortels is niets meer te zien. Mijn haren ogen schoon en fris. Tevens glanzen ze volop. Net alsof ik mijn haren heb gewassen. Yup, ik ben verliefd op de variant Blush!

Batiste Mini Droogshampoo Tropical & Blush Review

Dierproefvrij. 
Het merk Batiste is helaas niet dierproefvrij.

Batiste Mini Droogshampoo Tropical & Blush Review

Conclusie.
Wat ontzettend fijn dat het merk Batiste mini variant droogshampoos in het assortiment heeft zitten! Wanneer ik een nachtje / weekendje wegga, hoef ik geen full size spray meer mee te nemen die stiekem de nodige ruimte in beslag neemt in een weekendtas. Mijn voorkeur gaat uit naar de variant ‘Blush’. Ik vind de werking net wat fijner dan ‘Tropical’.

Batiste Mini Droogshampoo Tropical & Blush Review_1

Verkrijgbaarheid.
De Batiste mini droogshampoos Tropical & Blush zijn verkrijgbaar via verscheidene webshops en de reguliere drogist Kruidvat. Een variant van 50 ml. kost € 2,19.

Batiste Mini Droogshampoo Tropical & Blush Review_1

Wat is jouw favoriete merk droogshampoo? Laat het me gerust weten in een comment.

Liefs Marloes

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg mij via Bloglovin’ ~ Instagram ~ Facebook

Comments

  1. says

    ja, die mini’s zijn inderdaad heel praktisch! Ik vind het resultaat van de Batiste droogshampoos ook altijd erg goed, die ‘ontvettende’ werking zeg maar (alhoewel het nu wel lijkt alsof ik het over een fles Dreft heb…) maar het is inderdaad even oppassen met die witte waas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.